De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Cat CAT S50

1/1

CAT S50: oersterke smartphone met 4G-ondersteuning

Caterpillar, ook wel CAT in het kort, bracht al verschillende Android-toestellen uit, maar met de S50 komt het bedrijf met haar eerste 4G-smartphone. De CAT S50 is daarnaast voorzien van dezelfde oersterke behuizing, zoals je dat van toestellen van Caterpillar gewend bent. De S50 is daarnaast IP67-gecertificeerd, wat wilt zeggen dat de smartphone stof- en waterbestendig is. Het toestel kan ongeveer anderhalf  uur  onderwater gebruikt worden, en vallen tot 1,2 meter weerstaan.

De CAT S50 beschikt verder over redelijke specificaties. Zo is er een 4,7 inch-scherm aanwezig, met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dit zorgt voor een prima pixeldichtheid van 312 ppi, waardoor beelden op het display mooi ogen. Verder draait de S50 uit de doos op Android 4.4 (KitKat).

Lees verder na de advertentie.

De CAT S50 in vogelvlucht

De CAT S50 valt vooral op door de stevige behuizing en het feit dat het toestel stof- en waterbestendig is. Ook qua specificaties is de S50 redelijk goed voorzien. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Stevige behuizing is stof- en waterbestendig
  • Voorzien van Android 4.4 (KitKat)
  • IP 67-gecertificeerd en 4G-ondersteuning
  • 2630 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de CAT S50

CAT S50

Als gezegd is de CAT S50 voorzien van redelijk vlotte specificaties. Zo wordt het toestel aangestuurd door een 1,2GHz quadcore-processor (Cortex A7), die verder wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen. Hierdoor is de stevige smartphone snel genoeg om Android 4.4 (KitKat) vloeiend te draaien.

Wel is het jammer dat er slechts 8GB aan opslagruimte aanwezig is, waarvan nog een gedeelte wordt ingenomen door het besturingssysteem. Gelukkig is dit uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje tot maximaal 64GB. Zo heb je genoeg ruimte voor al je apps, foto’s, video’s en muziek.

Verder is de CAT S50 voorzien van een batterij met een capaciteit van 2630 mAh. Die staat verder garant voor een standby-tijd van ongeveer 792 uur. De accu naast de meegeleverde micro-usb-kabel ook draadloos op te laden met de Qi-technologie.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Cat CAT S50

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu