De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Cat S61

Cat S61: stevige smartphone en warmte-camera

De Cat S61 is geïntroduceerd in juni 2018 en dus alweer even op de markt. Dat neemt niet weg dat het toestel enkele interessante functies biedt. Zo heeft de S61 een heuse warmte-camera aan boord en kan hij tegen een stootje.

Dit toestel van de bekende fabrikant is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar een robuust toestel. Het toestel is niet alleen volledig stof- en waterdicht, maar bevat ook een militaire certificering. Daardoor kan de Cat S61 ook makkelijk tegen een stootje.

Ben je op zoek naar een robuust toestel met een kleiner formaat, check dan de Cat S41 en Cat S31. Die toestellen zijn een stuk goedkoper, maar bieden ook minder krachtige specificaties en kleinere accu’s.

Lees verder na de advertentie.

Cat S61

Hieronder vind je de specificaties van het toestel op een rijtje:

  • 5,2 inch lcd-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • 16 megapixel-camera aan de achterkant met FLIR-functie
  • Loopt (inmiddels) op Android 9.0 (Pie) met weinig aanpassingen
  • Snapdragon 630-chipset, 4GB werkgeheugen
  • 64GB interne opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Stevige val-, water- en stofdichte behuizing, met IP68- en MIL-810G-specificaties

Meer over de Cat S61

De accu van de Cat S61 is 4500 mAh groot, waardoor je makkelijk de dag doorkomt. Opladen gaat met maximaal 18 Watt. Ook een koptelefoonaansluiting is aan boord en selfies maak je met de 8 megapixel-frontcamera.

De primaire camera aan de achterkant schiet plaatjes van maximaal 16 megapixel. Ook is er een FLIR-functie aanwezig, waarmee je de Cat S61 in kunt zetten als warmte-camera. Dat is een welkome functie in veel beroepen. Het toestel kan ook afstanden nauwkeurig meten, dankzij een heuse laser.

CAT S61

Ook kun je twee simkaarten kwijt in de Cat S61 of kiezen om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaartje. Het toestel draait inmiddels op Android 9.0 (Pie), maar een update naar Android 10 ligt niet in het verschiet. De fabrikant heeft slechts enkele aanpassingen doorgevoerd aan Android, waardoor je grotendeels geniet van Android zoals Google het bedoeld heeft.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Cat S61

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu