De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Tip: tijdelijk twee Google Home Mini’s voor slechts 49,95 euro

Wouter Nijsen
13 november 2019, 10:36
2 min leestijd
Tip: tijdelijk twee Google Home Mini’s voor slechts 49,95 euro

Als je nog op zoek bent naar een slimme speaker voor in je huis, dan is het de moeite waard om vandaag een kijkje te nemen bij iBood. Je kunt tijdelijk twee Google Home Mini’s aanschaffen voor slechts 49,95 euro.

Let op: de deals die in dit artikel worden beschreven, zijn helaas niet meer geldig.

Flinke Google Home Mini-actie bij iBood

Bij koopjeswebsites iBood kun je alleen vandaag twee Google Home Mini‘s bestellen voor een totaalprijs van 49,95 euro. Daar komt nog wel 5,95 euro aan verzendkosten bij, maar je bent dan alsnog minder kwijt dan wat je normaliter voor de slimme speaker betaalt. Let op: de actie is alleen vandaag (tot 23.59 uur) geldt en zolang de voorraad strekt.

Bestel 2x een Google Home Mini voor 49,95 euro bij iBood

Ook de reguliere Google Home, die beschikt over betere geluidskwaliteit en daardoor meer geschikt is voor het luisteren van muziek, is in de aanbieding. Voor deze slimme speaker betaal je 69,95 euro, waar ook nog verzendkosten bij komen. De actie is opnieuw alleen vandaag geldig en loopt zolang de voorraad strekt. Check de link hieronder om naar de deal te gaan.

Bestel de Google Home voor 69,95 euro bij iBood

Google Home-release Nederland

Slimme speakers van Google

De Google Home Mini is een kleine speaker met ingebouwde Google Assistent. Roep op elk moment ‘OK Google’ om een vraag te stellen, muziek af te spelen of apparaten in je huis aan te sturen. Daardoor hoef je niet meer je smartphone erbij te pakken om een opdracht te geven: de Home Mini luistert gelijk goed.

Onlangs bracht Google de Nest Mini uit, de opvolger van de Home Mini. Aan de buitenkant ziet de speaker er hetzelfde uit als zijn voorganger, maar er zijn alsnog verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo is de geluidskwaliteit beter en heeft de Nest Mini aan de achterkant een inkeping, zodat je het apparaat makkelijk aan de muur kunt hangen.

→ Meer weten? Check de uitgebreide Google Nest Mini review op Android Planet!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu