Laatste weekend: Google Home Mini voor 39 euro te koop bij Albert Heijn

Thomas Haenen
28 december 2018, 11:12
2 min leestijd
Laatste weekend: Google Home Mini voor 39 euro te koop bij Albert Heijn

Nog tot het einde van het jaar is de Google Home Mini extra voordelig bij Albert Heijn. De supermarkt verkoopt de stemgestuurde speaker voor slechts 39 euro.

Albert Heijn-aanbieding Google Home Mini

Hoewel de Google Home Mini een adviesprijs heeft van 59 euro, is de speaker sinds zijn Nederlandse release al regelmatig in de aanbieding geweest. Bij Albert Heijn krijg je tot en met 1 januari twintig euro korting op de speaker. De Home Mini is in veel vestigingen van de supermarkt te vinden, maar kan ook online besteld worden.

Bestel de Google Home Mini bij Albert Heijn voor 39 euro

Ben je een fervente Air Miles-spaarder, dan kun je nog wat extra korting krijgen. Lever je 500 Air Miles in, dan betaal je 34 euro voor de Home Mini. Ook dat kun je online doen.

De lage prijs maakt het een prima instapmodel voor iedereen geïnteresseerd in stemgestuurde assistenten. De Home Mini is voorzien van de complete Google Assistent, die vragen kan beantwoorden, apparaten in huis aanstuurt en muziek afspeelt. Zet bijvoorbeeld de lampen in huis aan, of luister naar je favoriete kerstnummers. Je kunt er zelfs meerdere bestellen en door het hele huis plaatsen, zodat de Assistent altijd binnen stembereik is.

Google Home Mini review: slim hulpje voor in huis

In onze Google Home Mini review is Erwin zeer te spreken over de slimme gadget. “Het is een goedkope en leuke manier om je huis slimmer te maken. De kleine speaker valt nauwelijks op en al snel is het opdrachten geven aan de Google Assistent een vast onderdeel van je dagelijks routine. Helaas is de kwaliteit van het geluid dan weer niet goed genoeg om de Google Home Mini als primaire speaker voor muziek te gebruiken.”

Heb je de behoefte aan beter geluid, dan zul je voor de ‘gewone’ Google Home moeten gaan. Die is op dit moment niet in de aanbieding, en kost bijna vier keer zoveel. Via onze prijsvergelijker kun je de Google Home aanbiedingen in de gaten houden.

Lees meer over de Google Assistent

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu