Amazon Prime Days 2019: 10 toffe aanbiedingen op een rijtje

Redactie
15 juli 2019, 14:33
1 min leestijd
Amazon Prime Days 2019: 10 toffe aanbiedingen op een rijtje

Tijdens de Amazon Prime Days 2019 kun je profiteren van enorm veel deals, maar natuurlijk zijn er ook verschillende Android-smartphones in de aanbieding. We hebben een aantal toffe deals voor je op een rijtje gezet, waaronder een flink afgeprijsde Samsung Galaxy S10e.

Toffe deals tijdens Amazon Prime Days 2019

Black Friday laat nog even op zich wachten, maar daar heeft Amazon geen boodschap aan. Zij stunten de komende dagen met de prijzen met de jaarlijkse Amazon Prime Days. Dit evenement duurt twee dagen (maandag 15 juli en dinsdag 16 juli) en om er je voordeel mee te doen, is een Amazon Prime-lidmaatschap verplicht. Heb je dit niet, dan kun je ook een proefperiode van 30 dagen starten als je nog nooit eerder Amazon Prime hebt gebruikt.

motorola moto g7 plus review

Er zijn heel veel tech-artikelen in de aanbieding tijdens de Amazon Prime Days 2019 en om je wat overzicht te geven, hebben we hieronder een aantal deals voor je verzameld. Zo is de Samsung Galaxy S10e afgeprijsd naar 479 euro, terwijl je bij andere webwinkels zo’n 540 euro voor betaalt. Wil je alle deals rustig bekijken? Check dan de algemene Amazon Prime Days-pagina.

Let op: de Amazon Prime Days gelden duren maar twee dagen, dus je moet sowieso snel zijn als je wil profiteren van de acties. Daarnaast zijn sommige aanbiedingen maar 24 uur geldig; check daarom op de afzonderlijke productpagina’s hoeveel tijd je nog hebt om een aankoop te doen met de korting.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu