ASUS ROG Phone nu te koop in Nederland: dit zijn de beste deals
Rens Blom

De heuse gamingsmartphone van ASUS, de ROG Phone, is sinds deze week verkrijgbaar in Nederland. Het uiterlijk, de specificaties en de software van de telefoon zijn geoptimaliseerd voor gamers. Een ASUS ROG Phone kopen kan los of in combinatie met een abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

ASUS ROG Phone kopen: vergelijkbaar de aanbiedingen

De ASUS ROG Phone wordt in Nederland exclusief verkocht door Vodafone. De provider biedt de telefoon aan in combinatie met een abonnement, al is het ook mogelijk om een losse ASUS ROG Phone te kopen voor 899 euro. Wil je de smartphone als eerste in huis hebben, dan kun je hem via onderstaande link direct bij de provider bestellen.

→ Bestel de ASUS ROG Phone los of met abonnement bij Vodafone

Gamingsmartphone in hart en nieren

De ROG Phone focust zich op mobiele gamers en dat zie je meteen. Met een opvallend uiterlijk, met achterop een lichtgevend ROG-logo, is de smartphone geen dertien-in-een-dozijn-toestel. Het 6 inch-full-hd-scherm heeft een hoge ververssnelheid waardoor spelletjes er vloeiender uitzien en onder de motorkap draait de snelle Snapdragon 845-processor.

De accu is met 4000 mAh aan de grote kant, laadt snel op via usb-c en gebruikt een speciaal koelmechanisme om te voorkomen dat het toestel warm wordt. Het werkgeheugen is 6/8GB groot en de opslagruimte meet maximaal 256GB. In combinatie met de krachtige chipset is de ROG Phone daarmee geschikt om urenlang Fortnite, PUBG of andere Android-gmaes te spelen.

ASUS levert de ROG Phone met Android 8.1 (Oreo) en een zelfgemaakte ROG-softwareschil. Zo is er onder meer een app aanwezig die actuele statistieken toont over de batterij, het werk- en opslaggeheugen en de prestaties van de processor.

Vooral opvallend zijn de verschillende docks die ASUS voor de ROG Phone verkoopt. Daarmee kan de functionaliteit van het toestel aangepast worden. Het meest bijzondere dock heeft een eigen scherm (dat identiek is aan het display van de telefoon), speakers en trilmotoren. Ook zijn er accessoires om de ASUS-smartphone te verbinden met een groot beeldscherm, zodat je zonder vertraging en in hoge resolutie mobiele games op je televisie speelt.

→ Lees ook: de beste gaming smartphones van 2018

Lees meer nieuws over ASUS

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.