Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen op Huawei, LG, Oppo en meer
Redactie

Bij Belsimpel haal je een nieuwe smartphone deze week met veel extra voordeel. We hebben de beste aanbiedingen van de Bizarre Belsimpel Dagen voor je verzameld.

Overzicht: de beste Bizarre Belsimpel Dagen-aanbiedingen

Tot en met woensdag vinden de Bizarre Belsimpel Dagen plaats. Heb je net je vakantiegeld binnen, of is het tijd om jezelf te trakteren op een nieuw toestel? Dan kun je bij Belsimpel terecht voor extra korting op enkele populaire Android-smartphones. Huawei, Nokia, Motorola, Samsung, Oppo en meer hebben allemaal hun aanbod afgeprijsd. Alle aanbiedingen zijn zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

Check alle Bizarre Belsimpel Dagen-aanbiedingen

Binnen het aanbod vind je enkele opvallende deals, zoals flinke korting op de LG G8s ThinQ. Hoewel de smartphone officieel pas later deze maand in Nederland verschijnt, heeft Belsimpel hem direct op voorraad voor een verlaagde prijs. Ook de Pixel 3a XL, een toestel dat officieel niet in Nederland verkocht wordt, is aardig afgeprijsd.

Bizarre Belsimpel Dagen

Huawei, Nokia in de aanbieding

Daarnaast zijn veel recente, populaire Android-smartphones een stuk goedkoper dan ze tot nu toe geweest zijn. Zo verkoopt Belsimpel de Huawei P30 Pro voor 689 euro, terwijl de laagste prijs bij andere winkels op dit moment nog ruim 750 euro is. Nu de handelsblokkade op Huawei grotendeels opgeheven is, ben je ook weer zeker van Android-updates voor dit vlaggenschip. We hebben de beste aanbiedingen voor je verzameld, of check het volledige overzicht zelf bij de webwinkel.

Wacht niet te lang, want de Bizarre Belsimpel Dagen lopen maar tot en met woensdag 3 juli. Bovendien is de voorraad beperkt. Is een smartphone uitverkocht, dan zul je hem niet meer tegen het actietarief kunnen krijgen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.