Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen van januari 2021

Colin Baak
19 januari 2021, 12:56
4 min leestijd
Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen van januari 2021

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn periodes met flinke korting op smartphones, abonnementen en accessoires bij de Nederlandse webshop. De eerste periode van hoge kortingen van 2021 is nu aangebroken en hier check je de beste deals!

Lees verder na de advertentie.

Bizarre Belsimpel Dagen januari 2021 zijn van start

De eerste editie van de Bizarre Belsimpel Dagen van 2021 zijn gestart! Tot en met woensdag 27 januari krijg je korting op smartphones, abonnementen, gadgets, accessoires en meer. Zo kun je de beste deals scoren van onder andere Alcatel, Oppo, OnePlus, Realme, Samsung en bijvoorbeeld Motorola.

Naast nieuwe hardware (smartphones, smartwatches en onder andere koptelefoons) zijn er ook allerlei abonnementsdeals te sluiten met korting of bijvoorbeeld grotere databundels. Ook kun je natuurlijk kijken naar een sim only-abonnement, waarbij je soms ook nog eens een Google Nest Mini-speaker krijgt ter waarde van 59 euro.

Zoals altijd is de voorraad beperkt en geldt op is op. Is een bepaald product niet meer op voorraad, dan is het niet mogelijk om ‘m alsnog te kopen voor het actietarief.

Losse smartphone aanbiedingen

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt met de beste losse smartphonedeals.

Samsung smartphones

Overige smartphones

Op zoek naar een ander type smartphone? Bekijk via onderstaande knop alle aanbiedingen voor losse smartphones bij Belsimpel.

Bizarre Belsimpel Dagen

Smartphone in combinatie met abonnement aanbiedingen

We hebben de beste combinaties van smartphones en providers al voor je geselecteerd. Op de website van Belsimpel kun je zelf de voor jou perfecte bundel kiezen tijdens het bestelproces. Zo kies je het juiste aantal belminuten, MB’s of sms’jes.

Samsung smartphones met abonnement

 • Samsung Galaxy A41Ben
 • Samsung Galaxy A42 5GKPN
 • Samsung Galaxy A51KPN
 • Samsung Galaxy S20 PlusKPN
 • Samsung Galaxy S21KPN + Galaxy Buds-oordopjes en Smart Tag
 • Samsung Galaxy S21 PlusKPN + Galaxy Buds-oordopjes en Smart Tag
 • Samsung Galaxy S21 UltraKPN + Galaxy Buds-oordopjes en Smart Tag
 • Samsung Galaxy A20eLebara
 • Samsung Galaxy A41Simyo
 • Samsung Galaxy A51Simyo
 • Samsung Galaxy S20 FE 4GSimyo
 • Samsung Galaxy A71Tele2
 • Samsung Galaxy S10Tele2
 • Samsung Galaxy S20 FE 4GTele2

Overige smartphones met abonnement

Ook verschillende smartphones van andere merken zijn in de aanbieding in combinatie met een abonnement. De exacte inhoud en prijzen van de bundels check je het beste zelf op de website van Belsimpel.

De beste sim only aanbiedingen

Geen nieuw toestel nodig, maar wel op zoek naar een betaalbare bundel? Dan is een sim only-abonnement een slimme keuze die je afsluit per maand, jaar of met een looptijd van twee jaar. Belsimpel heeft daarvoor ook een ruime keuze bij de grote Nederlandse providers. Bij sommige sim only-deals krijg je zelfs een gratis Google Nest Mini. Die actie geldt bij verschillende deals met providers T-Mobile, KPN en Lebara.

Accessoires met hoge kortingen

We doen uiteraard ons best om bovenstaande informatie regelmatig te controleren op juistheid. We kunnen echter niet garanderen dat deze op elk moment volledig klopt. Andere prijs gezien? Laat het ons dan weten, dan passen we dit uiteraard direct aan.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu