Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen van september 2020

Redactie
21 september 2020, 13:45
3 min leestijd
Overzicht: de beste Belsimpel-aanbiedingen van september 2020

De Bizarre Belsimpel Dagen zijn weer gestart. Daarbij kun je een week lang rekenen op fikse kortingen. Zo betaal je minder voor losse smartphones, maar ook op abonnementen, accessoires en sim only-deals. Check hier de beste aanbiedingen!

Lees verder na de advertentie.

Overzicht: Bizarre Belsimpel Dagen september 2020

Zoek je een nieuwe smartphone, ben je toe aan een nieuw abonnement of een combinatie daarvan? Van 21 september tot en met maandag 28 september vindt de vierde editie van de Bizarre Belsimpel Dagen weer plaats, waarbij je kan profiteren van allerlei kortingen.

Ook tijdens deze editie krijg je niet alleen korting op losse smartphones, maar ook bij een mobiel- of sim only-abonnement. Smartphones van merken als Motorola, Sony, Xiaomi, OnePlus, Samsung en Alcatel zijn op dit moment scherp geprijsd.

Ook krijg je bij elke nieuwe sim only die je afsluit een Google Home Mini cadeau. Ook qua accessoires pakt de (web)winkel flink uit. Zo kun je accessoires kopen met korting van onder andere Samsung, Fresh ‘n Rebel en Xtorm.

Wacht niet te lang, want de Bizarre Belsimpel Dagen lopen tot en met maandag 28 september. Bovendien is de voorraad beperkt. Is een smartphone of accessoire uitverkocht, dan zul je hem niet meer tegen het actietarief kunnen krijgen.

Losse smartphone aanbiedingen

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt met de beste losse smartphonedeals.

Samsung smartphones

Overige smartphones

Staat de smartphone die jij graag wilt hier niet tussen? Bekijk dan via de onderstaande button alle losse smartphone aanbiedingen.

Smartphone in combinatie met abonnement aanbiedingen

Ook hebben wij de beste smartphone aanbiedingen in combinatie met een abonnement op een rijtje gezet.

Samsung smartphones met abonnement

Overige smartphones met abonnement

De beste sim only aanbiedingen

Heb je al een smartphone en ben je op zoek naar een sim only-abonnement? Ook bij Belsimpel ben je dan aan het juiste adres. Sluit je een nieuwe sim only af, dan ontvang je ook nog eens een Google Home Mini-speaker gratis.

Deze actie geldt voor alle 1- en 2-jarige Sim Only’s van Ben, Simyo, Tele2 en T-Mobile die tijdens de Bizarre Belsimpel dagen worden afgesloten.

Accessoires met hoge kortingen

We doen uiteraard ons best om bovenstaande informatie regelmatig te controleren op juistheid. We kunnen echter niet garanderen dat deze op elk moment volledig klopt. Andere prijs gezien? Laat het ons dan weten, dan passen we dit uiteraard direct aan.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu