Bizarre Belsimpel Dagen: kortingen op Nokia, Google, Motorola en meer
Redactie

Bij Belsimpel kun je tijdelijk een nieuwe smartphone met extra veel voordeel in huis halen. In dit artikel zetten we een aantal aanbiedingen van de Bizarre Belsimpel Dagen op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen

Tot en met woensdag 25 september vinden de Bizarre Belsimpel Dagen plaats. De komende dagen kun je profiteren van extra kortingen op toestellen van allerlei verschillende merken. Nokia, Motorola, Google, Honor en Oppo hebben bijvoorbeeld diverse smartphones afgeprijsd. De aanbiedingen zowel zijn los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar.

Nokia 4.2

De Google Pixel 3a is bijvoorbeeld afgeprijsd, waardoor je deze telefoon (die eigenlijk niet officieel in Nederland is uitgebracht) toch voordelig in huis kunt halen. Ook de Nokia 3.2 en Nokia 4.2, twee smartphones met prima specificaties en een schone versie van Android, zijn de komende dagen iets goedkoper. Verder is de uitstekende Moto G7 Plus in de aanbieding en wordt de LG G8s ThinQ voor minder aangeboden.

Bekijk alle Bizarre Belsimpel Dagen-aanbiedingen

Wacht niet te lang, want de Bizarre Belsimpel Dagen lopen maar tot en met woensdag 25 september. Bovendien is de voorraad beperkt. Is een smartphone uitverkocht, dan zul je hem niet meer tegen het actietarief kunnen krijgen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.