Black Friday 2018 komt eraan: alle vroege aanbiedingen verzameld
Redactie

Black Friday 2018 is eigenlijk pas op 23 november, maar veel winkelketens starten al eerder. Bij MediaMarkt, Bol.com en anderen krijg je al vanaf vandaag korting op smartphones, speakers en andere gadgets. We hebben de beste Black Friday-aanbiedingen daarom voor je verzameld.

Black Friday 2018 aanbiedingen: de beste deals

De vrijdag na Thanksgiving staat in de Verenigde Staten al jaren bekend als Black Friday. Het wordt gezien als het startpunt voor de kerstinkopen, de dag om de eerste cadeaus in huis te halen. Winkels spelen hier op in door op die dag flinke kortingen te geven. Ook in Nederland wordt het fenomeen steeds populairder.

Sterker nog: het shoppingfenomeen is inmiddels zo populair geworden dat veel winkels gewoon al eerder starten. Bij enkele grote winkelketens kun je al vanaf de maandag vóór Black Friday terecht voor extra korting. In de week van Black Friday stunten vrijwel alle grote winkelketens met korting op populaire producten. Daarom hebben we vast een overzicht voor je gemaakt met de beste aanbiedingen op (Android-)smartphones, tablets, gadgets en andere toffe tech.

Dit overzicht is bijgewerkt op woensdag 21 november.

MediaMarkt Black Friday-aanbiedingen

Bij MediaMarkt kun je vanaf 19 november terecht voor een grote Black Friday-uitverkoop. Daarbij krijg je korting op een heleboel verschillende producten. Niet alleen smartphones en tablets, maar ook allerlei powerbanks en andere accessoires zijn in de aanbieding. Ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een Sonos-speaker, PlayStation of Chromecast kun je bij de elektronicareus terecht.

→ Of ga direct naar de MediaMarkt-site en zoek zelf de beste deals

Deze week zijn er elke dag nieuwe aanbiedingen te vinden bij MediaMarkt. Van maandag tot en met donderdag zijn er bovendien dagdeals te vinden bij MediaMarkt. Zo krijg je bijvoorbeeld aan het begin van de week flinke korting op de Google Home en Chromecast, terwijl je later flink bespaart op smartphones en tablets van Huawei, Motorola en Lenovo. De beste MediaMarkt-deals van dit moment zijn als volgt.

Bol.com

Bol.com begint ook wat eerder met Black Friday en heeft veel interessante deals. Vanaf vandaag start de pre-sale, genaamd Black Friday Festival. De hele week stunt het online warenhuis op korting op nieuwe smartphones, toffe gadgets en populaire producten. Zelfs als je korting zoekt op scheerartikelen, luiers of wasmiddel kun je nu al bij Bol.com terecht.

→ Of ga direct naar de Bol.com-site en zoek zelf de beste deals

BCC

Ook BCC is van de partij en komt met de zogeheten ‘warming-up deals’, waardoor je bijvoorbeeld een Acer Chromebook al snel voor minder in huis kunt halen. De ‘Black Friday Pre-Sale’ is aanstaande donderdag in alle winkels van 19.00 tot 21.00 uur. Check de beste deals alvast via de links hieronder.

→ Of ga direct naar de BCC-site en zoek zelf de beste deals

→ Check ook onze algemene Black Friday-pagina voor een overzicht van alle webshops die Black Friday acties aanbieden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.