Black Friday 2018-deals: profiteer al vandaag van deze aanbiedingen
Wouter Nijsen

We moeten nog tot vrijdag wachten voordat Black Friday 2018 officieel losbarst, maar dat betekent niet dat er geen toffe deals zijn om van te profiteren. Dit zijn de deals die je vandaag al in huis kunt halen. 

Check de Black Friday 2018-aanbiedingen

Op vrijdag 23 november gaat Black Friday 2018 pas officieel van start, tot die dag kun je al wel bij veel webwinkels terecht voor deals. Sinds maandagochtend hebben Nederlandse webshops diverse producten in de aanbieding, die je dus al eerder voor minder kunt aanschaffen.

Zo zijn bijvoorbeeld de Google Home en Home Mini in de aanbieding, maar kun je ook de Nest Learning Thermostaat en Chromecast 2018 voor een mooi prijsje kopen. Ook de Sonos One en Sony WH-1000XM2-headset zijn tijdelijk voor minder verkrijgbaar.

Hieronder zetten we per webshop een aantal toffe Black Friday 2018-aanbiedingen op een rijtje, waar je vandaag al van kunt profiteren. Houd Android Planet de komende dagen in de gaten voor veel meer toffe deals.

Black Friday-deals MediaMarkt

Black Friday-deals Coolblue

Black Friday-deals Bol.com

bol.com black friday nederland

Black Friday-deals BCC

bcc black friday nederland

Tip: ook Rebuy heeft verschillende Black Friday-aanbiedingen, waardoor refurbished Android-smartphones nog goedkoper zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.