Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Coolblue

Black Friday bij Coolblue: de beste aanbiedingen


Ben je op zoek naar een goedkope smartphone, nieuwe tablets of handige accessoires? Zorg dan dat je geen deal misloopt. Op deze pagina vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

Hieronder je de beste Coolblue Black Friday aanbiedingen – of Blue Friday, zoals ze het in het verleden wel eens noemden. Tijdens deze speciale actie krijg je extra korting op veel bekende producten, inclusief populaire mobiele telefoons en de beste gadgets. Check hier de deals op smartphones van Samsung, Huawei, Nokia en andere Android-fabrikanten.

Hieronder vind je onze geselecteerde aanbiedingen op een rijtje. Voor alle onderstaande deals geldt op=op. Wees er dus snel bij. Ze zijn geldig van vrijdag 23 tot en met maandag 26 november. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle Black Friday-aanbiedingen van Coolblue.

Let op: Coolblue geeft aan dat alle bestellingen uiterlijk 1 december in huis zijn. Dit is dus een langere levertijd dan je normaal gewend bent. Maar de kans is groot dat de bestellingen al veel eerder dan dat geleverd kunnen worden.

De beste Google Home deals op=op

De beste speaker deals op=op

De beste headphone deals op=op

De beste smartphone deals op=op

De beste tablet deals op=op

De beste TV deals op=op

De beste SSD deals op=op

De beste Laptop deals op=op

Deal categorieën

Singles Day 2018: check hier de beste aanbiedingen

Singles Day 2018: check hier de beste aanbiedingen

2 min
Deals
Aankomende zondag (11 november) is het Singles Day 2018, en ook in Nederland kun je profiteren van forse kortingen. Daarom hebben we de leukste aanbiedingen in dit artikel voor je verzameld.
Tip: nieuwe Chromecast vanaf nu leverbaar in Nederland

Tip: nieuwe Chromecast vanaf nu leverbaar in Nederland

2 min
Deals
De vernieuwde Chromecast, die deze week stilletjes werd aangekondigd, is nu bij de eerste Nederlandse webwinkels leverbaar. Het apparaatje is bij Bol.com en Coolblue te koop voor 39 euro, en kun je morgen in huis hebben als je vandaag bestelt.
Deze 5 powerbanks zijn ideaal voor je vakantie

Deze 5 powerbanks zijn ideaal voor je vakantie

4 min
Deals
Zeker op vakantie wil je niet zomaar met een lege smartphone komen te zitten. Voorkom problemen met een kleine accu en sla nu vast een powerbank in. Dit zijn de vijf beste.

Download onze app

Download onze app