Alleen vandaag: Lenovo Smart Clock met korting bij iBood verkrijgbaar

Colin Baak
7 november 2019, 16:16
2 min leestijd
Alleen vandaag: Lenovo Smart Clock met korting bij iBood verkrijgbaar

Vandaag is de dagaanbieding bij iBood de Lenovo Smart Clock. Deze slimme wekker heeft Google Assistent-ondersteuning, een scherm voor allerlei info en ingebouwde speaker met prima geluid. Tot vanavond 23.59 uur koop je deze wekker voor 59,95 euro.

Lenovo Smart Clock in de aanbieding bij iBood

Op zoek naar een slimme wekker met ondersteuning voor Google Assistent en dat voor een zacht prijsje? Bekijk dan de Lenovo Smart Clock eens, een apparaatje dat nauwelijks groter is dan de Google Nest Mini. De slimme wekker heeft een klein scherm van 4 inch en is bedekt met grijze stof. Op de bovenkant vind je de volumeknoppen voor makkelijke bediening. iBood biedt de Lenovo Smart Clock tijdelijk aan voor 59,95, waar nog 5,95 euro aan verzendkosten bovenop komt.

Bestel de Lenovo Smart Clock bij iBood voor 59,95 euro

Door middel van de ingebouwde microfoon en het juiste stemcommando start je de Assistent. Zo kun je snel wat opzoeken op Google, vragen naar het weer of bijvoorbeeld jouw favoriete muzieklijst laten afspelen. De speakerkwaliteit is prima voor wat wekkergeluiden en af en toe een muziekje. De Smart Clock als losse speaker in bijvoorbeeld de woonkamer gebruiken, is echter geen aanrader.

Al met al is het vooral een hele fijne wekker. Heb je hogere verwachtingen en wil je bijvoorbeeld video’s bekijken? Dan kun je beter kijken naar de Google Nest Hub. Dat apparaat heeft een groter scherm en is voor visuele zaken een veel betere keuze.

Conclusie Lenovo Smart Clock review

Ben je net zo’n Google Assistent-gek als ons, dan heb je waarschijnlijk al een slimme speaker in elke kamer. In dat geval is de Smart Clock een hele fijne toevoeging aan je slaapkamer. De zonsopgangwekker, het compacte formaat en de Google Assistent binnen handbereik heeft een absolute meerwaarde. Met de Smart Clock kun je je smartphone weg laten uit de slaapkamer, zonder dat je toegang tot andere slimme apparaten in huis kwijtraakt. Deze gadget is misschien iets te beperkt buiten de slaapkamer, maar tegelijkertijd simpel genoeg om je nachtrust te verbeteren.

Bestel de Lenovo Smart Clock bij iBood voor 59,95 euro

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu