Samsung geeft je tijdelijk meer voor je oude smartphone bij aankoop Galaxy S8

Thomas Haenen
21 augustus 2017, 17:04
2 min leestijd
Samsung geeft je tijdelijk meer voor je oude smartphone bij aankoop Galaxy S8

Met de lancering van de Galaxy Note 8 in aantocht zet Samsung zijn huidige vlaggenschip nog even in de spotlights. Met een speciale inruilactie is de Galaxy S8 extra voordelig.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S8 inruilactie: zo krijg je extra voordeel

De Samsung Galaxy S8 werd iets minder dan een half jaar geleden gelanceerd tegen een stevige adviesprijs van 799 euro. Sindsdien is het toestel echter al flink in prijs gezakt. Zo vind je bij sommige winkels nu al een losse Galaxy S8 voor zo’n 600 euro. Heb je nog een oude smartphone thuis liggen, dan is het toestel de komende weken nog goedkoper.

Bij inruil van je oude smartphone krijg je nu namelijk honderd euro extra korting op de Galaxy S8. Deze korting geldt bovenop het bedrag wat Samsung sowieso al betaalt voor je oude toestel. Wat voor smartphone je inlevert maakt niet uit, of het nou een Samsung, Huawei, Sony of zelfs iPhone is. Na het opsturen van je oude smartphone krijg je dus niet alleen de gewone inruilwaarde, maar ook nog eens 100 euro extra als je tegelijk de Galaxy S8 bestelt. Aanmelden voor de actie kan via de site van Samsung.

Galaxy S8 inruilactie

Let wel: de extra korting geldt niet bij alle webwinkels. Alleen als de webwinkel een eigen inruilplatform heeft, en aangeeft dat er extra inruilvoordeel geboden wordt, kwalificeer je voor het extra voordeel. Gelukkig zijn bekende namen als MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en vrijwel alle grote providers aangesloten bij de actie. De korting geldt zowel bij aanschaf van de Samsung Galaxy S8 als de grotere Galaxy S8 Plus. De actie loopt nog tot en met zondag 1 oktober.

Samsung geeft op zijn site enkele voorbeelden van wat oude smartphones waard zijn. Zo krijg je voor de Galaxy S7 van vorig jaar 213 euro, terwijl Apples iPhone 6 Plus je 171 euro oplevert. Oudere of goedkopere smartphones, zoals de Moto G4, leveren soms slechts een paar tientjes op. Echter, Samsung geeft je altijd 100 euro extra waarde bij aanschaf van een Galaxy S8. Zo is zelfs een versleten smartphone van jaren terug nog meer dan honderd euro waard.

Tot en met woensdag ook gratis Gear VR

Overigens heeft deze actie een korte overlap met een andere Galaxy S8-actie die op dit moment loopt. Nog tot en met 23 augustus (aanstaande woensdag) krijg je bij aankoop van de Galaxy S8 of S8 Plus een gratis Gear VR-pakket. Dat bestaat naast de virtual reality-headset uit een controller en een waardebon van 50 euro. Consumenten die dus tussen nu en woensdag de Samsung-smartphone in huis halen, profiteren dubbel.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu