Laatste kans: tijdelijk gratis Harman Kardon-speaker bij Galaxy S9

Thomas Haenen
25 juni 2018, 16:59
2 min leestijd
Laatste kans: tijdelijk gratis Harman Kardon-speaker bij Galaxy S9

Bij aankoop van een Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus krijg je deze maand gratis een Harman Kardon-speaker ter waarde van ruim 200 euro. De actie loopt nog maar een week.

Samsung Galaxy S9 Harman Kardon-actie gestart

Als je voor 1 juli een Galaxy S9 in huis haalt, krijg je gratis een Harman Kardon Onyx 4-speaker van Samsung. De enige vereiste is dat je je toestel bij één van de deelnemende winkels bestelt, maar daaronder vallen vrijwel alle grote namen als MediaMarkt, BCC en Coolblue, plus alle grote providers. Je moet wel opschieten: dit is de laatste week om het toestel in huis te halen.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 209,-

Bekijken

Los refurbished

€ 164,99

Bekijken

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 317,90

Bekijken

Los refurbished

€ 166,99

Bekijken

Nadat je het toestel hebt besteld, registreer je de aankoop via een tijdelijke actiesite van Samsung. Als het bedrijf je aankoopgegevens en wat andere informatie van je heeft ontvangen, wordt de speaker binnen enkele weken opgestuurd. De actie loopt dus tot en met 1 juli, maar je hebt tot en met halverwege juli om je aankoop te registreren. Ook bij aankoop van de Galaxy S9 Plus ontvang je de gratis speaker.

Draadloze speaker met bluetooth

De Harman Kardon-speaker heeft een adviesprijs van 229 euro. Deze sjieke bluetooth-speaker werkt niet alleen aangesloten op het stopcontact, maar kan ook draadloos gebruikt worden. Je kunt er zelfs meerdere smartphones tegelijk mee verbinden, zodat je gezamenlijk nummers toevoegt aan de playlist. Sinds vorig jaar is Harman Kardon een onderdeel van Samsung, waardoor het een cadeautje uit eigen zak is van de Koreaanse fabrikant.

Samsung Galaxy S9 Harman Kardon-actie

Het lijkt erop dat de Galaxy S9-verkoopcijfers vooralsnog een beetje tegenvallen. De smartphone werd nauwelijks drie maanden geleden gelanceerd met een adviesprijs van 849 euro, maar kan nu bij sommige winkels al voor minder dan 700 euro gekocht worden. Onlangs schreven we al dat merken als Huawei en Nokia steeds meer marktaandeel van Samsung lijken weg te snoepen, en dat het bedrijf daarom een stevige Galaxy S9 prijsverlaging lijkt door te voeren.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu