Speciaal voor de lezers van Android Planet: Houd juist nu voordelig contact met vrienden en familie! (ADV)

Advertentie
20 april 2020, 13:30
3 min leestijd
Speciaal voor de lezers van Android Planet: Houd juist nu voordelig contact met vrienden en familie! (ADV)

In deze tijden wil je natuurlijk zo veel mogelijk contact houden met je familie en vrienden, of eenvoudig kunnen overleggen met je collega’s. Speciaal voor de lezers van Android Planet geeft Gigaset van 20 tot 27 april 2020 15 procent korting op je aankoop! Gebruik snel de kortingscode ”Androidplanet”

Met Gigaset blijf je verbonden

Nu iedereen zoveel mogelijk thuis blijft en ook thuis werkt, wordt er veel gebruikgemaakt van de smartphone. Dan is het natuurlijk fijn als deze snel werkt en eenvoudig te gebruiken is. Wil jij een smartphone waarmee je in deze periode gemakkelijk connected blijft? De toestellen van Gigaset zijn hier heel geschikt voor! Ontvang tussen 20 en 27 april 15 procent korting op je aankoop bij gebruik van de kortingscode ”Androidplanet”

De smartphones van Gigaset worden in Duitsland geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk om aan het eind van het productieproces een persoonlijke touch aan je toestel te geven, door bijvoorbeeld je naam erin te laten graveren. Zo heb je voor een klein bedrag extra een uniek toestel in handen.

Hieronder hebben we drie interessante toestellen uitgelicht die erg geschikt zijn voor videobellen, vergaderingen op afstand en het spelen van games.

Gigaset GX290

Een stijlvol toestel met prima hardware, zodat jouw taken eenvoudig uitgevoerd worden. Daarbij is het ook een robuuste smartphone waardoor hij tegen een stootje kan. Het toestel heeft ook een grote accu van 6200 mAh waar je moeiteloos een dag mee door kan. Bespaar nu 42 euro op de GX290 met de kortingscode.

De Gigaset GX290 speciaal met €42 korting voor onze bezoekers!

De Gigaset GX290:
✔ Robuust zonder te hoeven inleveren op design
✔ Solide en praktisch onverwoestbaar
✔ Gepersonaliseerde gravering mogelijk
Deze week 15% korting met code “Androidplanet”
Meer info   Bekijk aanbieding

Gigaset GS290

Op zoek naar een groter scherm met hoge resolutie? Naast contact houden met vrienden en familie is dit toestel erg geschikt om je favoriete series te kijken of games te spelen. Deze smartphone is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Met de kortingscode bespaar je nu 40 euro!

De Gigaset GS290 speciaal met €40 korting voor onze bezoekers!

De Gigaset GS290:
✔ Business class voor aantrekkelijke prijs
✔ Indrukwekkende scherm en optimale prestaties
✔ Gepersonaliseerde gravering mogelijk
Deze week 15% korting met code “Androidplanet”
Meer info   Bekijk aanbieding

Gigaset GS195

Liever een smartphone die iets goedkoper is? De GS195 heeft een mooi design en display, prima accuduur en hoge geluidskwaliteit. Zo weet je zeker dat je iedereen tijdens het videobellen goed kunt zien en verstaan. Ontvang nu 30 euro korting met de kortingscode en bestel het toestel in de kleur paars of grijs.

De Gigaset GS195 speciaal met €30 korting voor onze bezoekers!

De Gigaset GS195:
✔ Voor liefhebbers van design: glazen achterkant
✔ Indrukwekkende batterijduur
✔ Gepersonaliseerde gravering mogelijk
Deze week 15% korting met code “Androidplanet”
Meer info   Bekijk aanbieding

Benieuwd wat onze lezers van de GS195 en de GS290 vonden? Bekijk de review! Toch op zoek naar een ander toestel van Gigaset? Bekijk snel het volledige aanbod.

Naar alle aanbiedingen →

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu