Onbeperkt bellen in september 2023: de goedkoopste sim only

Sanne Rosendaal
16 september 2023, 9:19
5 min leestijd
Onbeperkt bellen in september 2023: de goedkoopste sim only

Als je huidige toestel het nog altijd prima doet, ben je vaak het voordeligst uit met een sim only-abonnement. Dit zijn de beste sim only-deals met onbeperkt bellen van dit moment, zodat je nooit de hoofdprijs betaalt.

Lees verder na de advertentie.

Goedkope sim only-abonnementen met onbeperkt bellen

Met een sim only-abonnement betaal je alleen voor het gebruik van het mobiele netwerk en blijf je je huidige toestel gebruiken. Wil je toch een nieuwe telefoon erbij? Dan zul je die los moeten aanschaffen. Het maandelijkse bedrag dat van je rekening wordt afgeschreven, blijft zo laag en een BKR-registratie is niet aan de orde. Fijn als je bij de hypotheekadviseur aan tafel zit!

Het afsluiten van een sim only-abonnement heeft dus veel voordelen, maar nu komt het lastige deel: een aanbieder en deal vinden die bij jou past. Het is daarom goed om na te gaan hoe jouw dagelijkse telefoongebruik eruit ziet. Voor de frequente beller hebben we de beste sim only-deals van dit moment uitgezocht, met onbeperkte belminuten en gesorteerd op hoeveelheid data.

Sim only-deals met onbeperkt bellen en tot 5GB data

1. 50+ Mobiel bij Belsimpel: goedkoopste sim only met onbeperkt bellen

Het beste klop je bij 50+ Mobiel aan voor een sim only-abonnement met onbeperkt bellen en een kleine databundel. Voor de vijftigplussers heeft de provider als enige extra hulpvideo’s. Handig voor als je even niet meer je weg vindt op je apparaat. Maar, ook als je jonger bent ben je aan het goede adres voor een goedkoop sim only-abonnement.

Ze komen namelijk vaak als één van de voordeligste opties uit de bus en dankzij het betrouwbare Vodafone-netwerk krijg je ook waar voor je geld. Klinkt een bundel met 3GB aan data bij je onbeperkte belminuten je goed in de oren? Daar betaal je momenteel 6,50 euro per maand voor.

2. Lebara: voordelig babbelen over de grens

Met een voordelig sim only-abonnement van Lebara maak je gebruik van het KPN-netwerk. De provider onderscheidt zich van de andere aanbieders door zich vooral te richten op betaalbaar internationaal bellen. In aanvulling op je bundel is het namelijk mogelijk te kiezen voor onbeperkt bellen naar het buitenland.

Dat onbeperkt internationaal bellen kost je 5 euro per maand extra. De bundels van Lebara zijn nu extra voordelig geprijsd, want de Sim Only Deals zijn er! Het goedkoopste onbeperkt bellen doe je door de 1GB-bundel af te sluiten, waarna je 6 euro per maand betaalt.

3. Simpel: eenvoudig en voordelig

Naast het feit dat je met een sim only-abonnement van Simpel goedkoop en zoveel als je wil belt, houdt de provider ook van flexibiliteit. Je past namelijk elke maand gemakkelijk de bundel aan als je verwacht meer of minder van internet gebruik te maken.

Vergeten bij te stellen? Een dataplafond instellen is net zo eenvoudig en voorkomt dat je te veel betaalt. Je hebt al een Simpel sim only-abonnement met onbeperkt bellen vanaf 5 euro per maand, waarbij je 500MB aan data krijgt. Voor de beste deal van Simpel in deze categorie, ga je voor de 3GB-bundel. Deze kost je 7,50 euro per maand.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Sim only-deals met onbeperkt bellen en tot 10GB data

4. 50+ Mobiel bij Belsimpel: profiteer van de cashback-actie

Ook voor een goedkoop sim only-abonnement met minder dan 10GB aan data is 50+ Mobiel het overwegen waard. De bundel met 6GB aan internet en onbeperkt bellen heeft een fijn prijskaartje. Je betaalt namelijk 7 euro per maand voor het sim only-abonnement.

5. Youfone: scherpe prijzen dankzij de Slimste Keuze Deals

Naast een goedkoop sim only-abonnement, spaar je bij Youfone ook nog eens voor leuke kortingen of extra MB’s. Je maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Mits je smartphone dat ondersteunt, is je internetverbinding ook nog eens razendsnel dankzij 5G.

De beste deal onder de databundels tot 10GB en onbeperkt bellen vind je bij Youfone. Dankzij de Slimste Keuze Deals zijn de sim only-abonnementen nu namelijk extra scherp geprijsd en betaal je geen aansluitkosten. Maandelijks wordt de eerste 12 maanden 7 euro in rekening gebracht, waarna je de overige 12 maanden 10 euro per maand betaalt. Dat betekent dat je 8,50 euro per maand neerlegt voor 10GB data en onbeperkt bellen.

6. Lebara: voordelig internationaal bellen

Lebara onderscheid zich vooral door bellen naar het buitenland voordelig te maken. Je sluit namelijk een extra bundel voor af. Verder bel je altijd via het betrouwbare KPN-netwerk. Goedkoop en zolang je wil bellen in deze categorie doe je het best met de 10GB-bundel. Die sluit je tijdelijk af voor een maandelijks bedrag van 10 euro.

Sim only-deals met onbeperkt bellen en meer dan 10GB data

7. 50+ Mobiel bij Belsimpel: internet zoveel als je kan

In dit rijtje kan 50+ Mobiel weer niet ontbreken. Wil je alles uit je geld halen, dan is de 22GB-bundel de beste deal. Voor 14 euro per maand kan je flink internetten en onbeperkt bellen. Mocht je liever voor 12GB aan data gaan bij je onbeperkte belminuten, dan betaal je 9 euro per maand gedurende de looptijd van 24 maanden.

8. Youfone: goedkope sim only én sparen voor voordeel

Bij Youfone scoor je 15GB aan data en onbeperkt bellen voor 9,50 euro per maand. De eerste 12 maanden van je looptijd betaal je 8 euro per maand, waarna het bedrag dat van je bankrekening afgeschreven wordt maandelijks 11 euro per maand wordt. Daarbij spaar je dus ook nog eens voor leuke extra’s!

9. Simpel:

Tot slot is Simpel ook onder de bundels met meer dan 10GB aan data een voordelige provider. Voor de bundel met 14GB aan data betaal je een tientje per maand. Daarbij bel je ook nog eens onbeperkt, want dat zit al inbegrepen.

Sim only-abonnementen met minder belminuten

Behoor jij tot de mensen met belangst of telefoneer je gewoon niet zo vaak? Dan is het natuurlijk zonde om voor onbeperkte belminuten te betalen. Met de filters van onze prijsvergelijker vind je de sim only-aanbieding die bij je past.

Youfone sim only

200 min of 200 sms

500MB (5G)

1 maanden

€ 5,50 p/m

Eenmalig: € 0,00

Bekijk bij Youfone
Youfone

Lebara sim only

150 min en 150 sms

1000MB (4G)

1 maanden

€ 7,00 p/m

Eenmalig: € 0,00

Bekijk bij Mobiel.nl
Lebara

Simyo sim only

200 min of 200 sms

0MB (4G)

1 maanden

€ 8,00 p/m

Eenmalig: € 0,00

Bekijk bij Belsimpel
Simyo
Bekijk alle deals

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu