Deze Black Friday-aanbiedingen van Google vind je in de Play Store
Thomas Haenen

Deze week barst het grootste aanbiedingenfestijn van het jaar weer los in de Verenigde Staten. Google laat ons ook in Nederland profiteren met korting op verschillende populaire apps.

Google Black Friday-aanbiedingen verzameld

Black Friday is de dag na Thanksgiving en wordt in Amerika gezien als het moment om te beginnen met kerstaankopen. Veel winkels zien het als een goede gelegenheid om flink te stunten met de prijzen, en ook online valt er tegenwoordig veel voordeel te halen. Het fenomeen is inmiddels komen overwaaien naar Nederland, waardoor ook wij profiteren van de kortingen.

Zo kun je de komende dagen terecht in de Play Store voor korting op een flink aantal apps. Google heeft alleen games in de aanbieding gezet, op ‘gewone’ apps valt helaas geen voordeel te behalen. Desalniettemin behoren de gekozen games wel tot de beste die de afgelopen jaren voor Android zijn verschenen. Onder andere de volgende games doen mee aan de Black Friday-deals.


Een volledige lijst met aanbiedingen vind je op een speciale deals-pagina in de Play Store. In de Verenigde Staten geeft Google deze week ook korting op films, boeken en tv-series. Dat is in Nederland helaas niet het geval: alle media behalve games worden ook aanstaande vrijdag nog voor de volle prijs verkocht.

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, tablet, of andere elektronica? Dan kun je vandaag al Black Friday-aanbiedingen vinden bij verschillende Nederlandse webwinkels.

Lees het laatste nieuws over Google Play

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.