Actie: Google Home Mini alleen dit weekend in Nederland te koop voor 40 euro

Thomas Haenen
27 juli 2018, 13:17
2 min leestijd
Actie: Google Home Mini alleen dit weekend in Nederland te koop voor 40 euro

De Google Home Mini is tot en met maanda vandaag verkrijgbaar via iBood. Daarmee kun je nu alvast de Google Assistent proberen op een ander apparaat dan je smartphone. 

Lees verder na de advertentie.

Google Home Mini aanbieding bij iBood

Bij iBood wordt de Google Home Mini verkocht voor 39,95 euro. Verzendkosten zijn er niet. Daarbij heb je de keuze tussen een grijze en een zwarte variant. Bestellen kan alleen dit weekend – dan verschijnt er weer een nieuwe aanbieding. De speaker wordt vervolgens vanaf 3 augustus jouw kant op gestuurd.

Bestel de Google Home Mini bij iBood

Het is de derde keer in korte tijd dat de Google Home Mini opduikt als dagaanbieding. De prijs van 40 euro is vergelijkbaar met wat Google op dit moment voor de speaker vraagt in veel andere landen. De kans is groot dat je straks ongeveer hetzelfde of zelfs iets meer betaalt voor de Google Home Mini als hij uiteindelijk in Nederland verschijnt.

Onder andere in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland wordt de Google Home Mini al langer verkocht. Woon je echter niet bij de grens en wil je de stemgestuurde speakers van Google vast proberen, dan is dit een goede kans. Het is namelijk nog steeds niet zeker wanneer ze in Nederland verschijnen. Onlangs bevestigde het zoekbedrijf dat de Google Home voor eind 2018 in Nederland uitgebracht wordt, maar een precieze releasedatum is onbekend.

Praat Nederlands met me

De Nederlandse versie van de Google Assistent is sinds deze week voor smartphones en tablets beschikbaar. Helaas kun je deze Home Mini voorlopig nog níet in het Nederlands gebruiken. Volgens Google zit de Assistent voor de Home en andere stemgestuurde speakers namelijk net wat anders in elkaar. Pas als Home in Nederland wordt verkocht, activeert het bedrijf de Nederlandse Assistent voor speakers.

Goed nieuws: de Google Home Mini die je vandaag bestelt, kan straks vanzelf ook in het Nederlands tegen je praten. Voorlopig zul je echter Engelse (of Duitse of Franse) gesprekken ermee moeten voeren.

→ Lees ook: alles wat je moet weten over de Nederlandse Google Assistent

De stemgestuurde speaker kan voor allerlei opdrachten gebruikt worden. Zo kun je muziek via Spotify en andere muziekdiensten afspelen, Netflix-series starten op de Chromecast, reminders en boodschappenlijstjes opstellen of om een weersvoorspelling vragen.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu