Actie: Google Home Mini voor 24 uur te koop in Nederland

Thomas Haenen
21 juni 2018, 14:04
2 min leestijd
Actie: Google Home Mini voor 24 uur te koop in Nederland

De Google Home Mini verschijnt later dit jaar officieel in Nederland, maar voor zo’n 24 uur wordt de stemgestuurde speaker alvast verkocht via 1DayFly. Zo kun je nu al kennismaken met Google Assistant.

Lees verder na de advertentie.

Tijdelijke Google Home Mini-aanbieding

Wil je de Google Home Mini nu al in huis halen, dan zul je er snel bij moeten zijn. Aanbiedingen zijn bij 1DayFly maar één dag beschikbaar. Je hebt dus slechts tot vrijdag 22 juni, 12:00 uur om je bestelling te plaatsen. Vervolgens wordt het toestel binnen vijf werkdagen opgestuurd, wat betekent dat je hem volgende week thuis hebt. Het gaat om een Amerikaans model, maar een Nederlandse stekker wordt meegeleverd.

Bestel de Google Home Mini bij 1DayFly voor 49,95 euro

1DayFly vraagt 49,95 euro voor de speaker en rekent daarnaast 4 euro verzendkosten. Hoewel de webwinkel spreekt over een adviesprijs van 80 euro, is de Home Mini in andere landen voor minder te vinden. Woon je bijvoorbeeld vlak bij de grens, dan kan het goedkoper zijn om langs de Saturn of MediaMarkt te gaan. Daar wordt de Home Mini voor slechts 40 euro verkocht.

Woon je echter niet bij de grens en wil je de stemgestuurde speakers van Google vast proberen, dan is dit een goede kans. Het is namelijk nog steeds onbekend wanneer ze in Nederland verschijnen. Onlangs bevestigde het zoekbedrijf dat de Google Home voor eind 2018 in Nederland uitgebracht wordt, maar een precieze releasedatum is onbekend.

Praat Nederlands met me

Op de Nederlandse versie van de Google Assistant hoeven we waarschijnlijk minder lang te wachten. Die is vanaf ‘deze zomer’ beschikbaar, zo werd onlangs tijdens Google I/O bevestigd. In de tussentijd zul je je stemopdrachten in het Engels, Duits of Frans moeten geven. Zodra de Nederlandse variant verschijnt, zou de Home Mini dat direct moeten ondersteunen.

De stemgestuurde speaker kan voor allerlei opdrachten gebruikt worden. Zo kun je muziek via Spotify en andere muziekdiensten afspelen, Netflix-series starten op de Chromecast, reminders en boodschappenlijstjes opstellen of om een weersvoorspelling vragen.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu