Alleen vandaag: Google Home voor 99 euro bij MediaMarkt – update
Thomas Haenen

De Google Home Mini is alleen vandaag voor 29 euro te koop bij MediaMarkt. Deze Black Friday-aanbieding is de laagste prijs voor de stemgestuurde speaker tot nu toe.

Google Home Mini Black Friday-aanbieding

Update 08:30: inmiddels lijkt de Google Home Mini al uitverkocht te zijn bij MediaMarkt. Het is onbekend of en wanneer de voorraad weer wordt aangevuld. Je kunt nog wel terecht bij Coolblue, waar de Google Home Mini deze week 39 euro kost.

Bestel de Google Home Mini bij Coolblue voor 39 euro

Update 10:00: Ook de gewone Google Home is inmiddels uitverkocht. MediaMarkt kon ons niet direct vertellen of en wanneer het de twee speakers weer op voorraad heeft. Wel kun je nog bij sommige winkels terecht om van de aanbieding te profiteren.

Bestel de Google Home bij Coolblue voor 99 euro

MediaMarkt Google Home Mini uitverkocht

Oorspronkelijke bericht: Eigenlijk is Black Friday pas op vrijdag 23 november, maar MediaMarkt geeft de hele korting op verschillende smartphones, tablets en handige producten voor in huis. Vooral de aanbieding van vandaag zal veel lezers aanspreken: een Google Home Mini kost normaal 59 euro, maar is tot middernacht verkrijgbaar voor slechts 29 euro.

Bestel nu de Google Home Mini bij MediaMarkt voor 29 euro

Bestel nu de Google Home bij MediaMarkt voor 99 euro

De lage prijs maakt het een uitstekend instapmodel voor iedereen geïnteresseerd in stemgestuurde assistenten. De Home Mini is voorzien van de complete Google Assistent, die vragen kan beantwoorden, apparaten in huis aanstuurt en muziek afspeelt. Je kunt er zelfs meerdere bestellen en door het hele huis plaatsen, zodat de Google Assistent altijd binnen stembereik is.

Via bovenstaande link kun je de Google Home Mini online bestellen bij MediaMarkt. Doorgaans krijg je je bestelling de volgende dag thuisbezorgd, maar door de grote drukte kan het ietsje langer duren. Wil je vandaag nog aan de slag, dan kun je ook online je aankoop reserveren bij een MediaMarkt in de buurt, en ‘m vervolgens direct ophalen.

Aan de slag met onze Google Home tips

“De Google Home Mini is een goedkope en leuke manier om je huis slimmer te maken. De kleine speaker valt nauwelijks op en al snel is het opdrachten geven aan de Google Assistent een vast onderdeel van je dagelijks routine,” zo schreven we in onze Google Home Mini review. Benieuwd wat je er allemaal mee kan? Lees dan ook onze gids met Google Assistent-vragen.

Op zoek naar meer aanbiedingen? Check dan ook ons overzicht van alle Black Friday-deals, dat regelmatig bijgewerkt wordt. Ook hebben we een lijst met de beste MediaMarkt-aanbiedingen voor specifieke deals van de elektronicaketen.

Lees meer over de Google Assistent

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.