De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Alleen vandaag: Google Home Mini met korting bij iBood verkrijgbaar

Thomas Haenen
26 september 2018, 10:27
2 min leestijd
Alleen vandaag: Google Home Mini met korting bij iBood verkrijgbaar

De Google Home Mini verschijnt later dit jaar officieel in Nederland, maar voor zo’n 24 uur wordt de stemgestuurde speaker alvast verkocht via iBood. Zo kun je nu al kennismaken met Google Assistant.

Lees verder na de advertentie.

Tijdelijke Google Home Mini iBood-aanbieding

Wil je de Google Home Mini nu al in huis halen, dan zul je er snel bij moeten zijn. De producten van iBood zijn slechts één dag beschikbaar. Je zult dus uiterlijk vandaag, 26 september, voor middernacht een bestelling moeten plaatsen. Vervolgens wordt de speaker op 28 september werkdagen opgestuurd, wat betekent dat je hem waarschijnlijk dit weekend al thuis heb. Het gaat om een Amerikaans model, maar een Nederlandse stekker wordt meegeleverd.

Bestel de Google Home Mini bij iBood voor 39,95 euro

iBood vraagt 39,95 euro voor de speaker en rekent geen verzendkosten. Hoewel de webwinkel spreekt over een adviesprijs van 59 euro, is de Home Mini in andere landen voor minder te vinden. De kans is groot dat je straks ook zo’n 40 euro betaalt als de speaker officieel in Nederland verschijnt.

Woon je niet bij de grens en wil je de stemgestuurde speakers van Google vast proberen, dan is dit een goede kans. Het is namelijk nog steeds onbekend wanneer ze officieel in Nederland verschijnen. Mogelijk horen we daar op 9 oktober meer over, tijdens het Made by Google-evenement. Daar gaat het bedrijf zijn nieuwe hardware voor de komende maanden presenteren. Ook de Google Pixel 3 wordt dan bijvoorbeeld onthuld.

Praat Nederlands met me

De Nederlandse versie van de Google Assistent is sinds deze week voor smartphones en tablets beschikbaar. Helaas kun je deze Home Mini voorlopig nog níet in het Nederlands gebruiken. Volgens Google zit de Assistent voor de Home en andere stemgestuurde speakers namelijk net wat anders in elkaar. Pas als Home in Nederland wordt verkocht, activeert het bedrijf de Nederlandse Assistent voor speakers.

Gelukkig is er goed nieuws: de Google Home Mini die je vandaag bestelt, kan straks vanzelf ook in het Nederlands tegen je praten. Voorlopig zul je er echter Engelse (of Duitse of Franse) gesprekken mee moeten voeren.

In onze Google Home Mini review is Erwin zeer te spreken over de slimme gadget. “Het is een goedkope en leuke manier om je huis slimmer te maken. De kleine speaker valt nauwelijks op en al snel is het opdrachten geven aan de Google Assistent een vast onderdeel van je dagelijks routine. Helaas is de kwaliteit van het geluid dan weer niet goed genoeg om de Google Home Mini als primaire speaker voor muziek te gebruiken.”

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu