De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Nest Audio nu in Nederland te koop: check de beste deals

Wouter Nijsen
16 oktober 2020, 11:06
2 min leestijd
Google Nest Audio nu in Nederland te koop: check de beste deals

Vanaf nu is de Google Nest Audio verkrijgbaar in Nederland. De opvolger van de populaire Google Home is verkrijgbaar bij verschillende webwinkels en in dit artikel zetten we de beste deals op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Google Nest Audio kopen in Nederland

De Google Nest Audio werd tijdens het ‘Launch Night In’-evenement op 30 september gepresenteerd en ligt nu officieel in de Nederlandse winkels. Het apparaat volgt de Google Home op en heeft een nieuw design, maar vooral ook veel beter geluid dan zijn voorganger. Hij is bovendien met een adviesprijs van 99 euro een stukje goedkoper.

De Google Nest Audio produceert veel harder geluid dan zijn voorganger en heeft ook een krachtige bass. Uiteraard werkt de Nest Audio samen met andere slimme speakers, zoals de goedkope Nest Mini. Met het apparaat kun je ook de Chromecast bedienen, zodat je met een stemcommando bijvoorbeeld een Netflix-film of -serie opstart. Dit alles gaat natuurlijk via de Google Assistent.

Google Nest Audio

Google Nest Audio prijzen vergelijken

Bekijk product

In onze Google Nest Audio prijsvergelijker zetten we alle deals voor je op een rijtje. De Nest Audio kost 99 euro en verschijnt in twee kleuren: grijs en zwart. Het apparaatje is op voorraad bij Coolblue en MediaMarkt en moet snel ook bij andere webwinkels leverbaar zijn. Houd de prijsvergelijker dus goed in de gaten, zodat je precies weet waar je de speaker het snelst in huis hebt.

Dit kun je met de Google Nest Audio

Een toffe feature van de Google Nest Audio is dat de speaker de audio-instellingen aanpast op basis van wat je luistert. Hierdoor wisselt het apparaat automatisch van geluidsinstellingen als je bijvoorbeeld na het luisteren van Spotify een podcast op zet. Ook handig: je kan twee Nest Audio-speaker met elkaar koppelen, zodat je stereogeluid krijgt.

google nest audio review

Wil je meer weten? Android Planet heeft een uitgebreide review van de Google Nest Audio geschreven. Hieronder zie je de conclusie van de recensie. Check ook de videoreview onderaan dit artikel, waarin je in een paar minuten helemaal bijpraten over de slimme speaker.

De Google Nest Audio is een hele fijne slimme speaker. De geluidskwaliteit is flink verbeterd, het design is gelijkgetrokken met andere Nest-producten én hij is goedkoper dan zijn voorganger.

Is je Google Home aan vervanging toe of vind je de geluidskwaliteit van de Nest Mini te matig? Dan is de Nest Audio de meest logische keuze. Hij is echter geen concurrent voor hoogwaardige speakers van bijvoorbeeld Sonos of Teufel. Gezien de meer dan redelijke adviesprijs kun je dat echter ook niet van de Nest Audio verwachten.

Google Nest Audio review: slimme speaker klinkt beter (en harder)

Lees meer nieuws over Google:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu