De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Nest Mini nu in Nederland te koop: check de beste deals

Wouter Nijsen
22 oktober 2019, 10:42
2 min leestijd
Google Nest Mini nu in Nederland te koop: check de beste deals

Vanaf vandaag ligt de Google Nest Mini in de winkels, de opvolger van de populaire Home Mini. De slimme speaker is verkrijgbaar bij verschillende webwinkels en in dit artikel zetten we de beste deals voor je op een rijtje.

Google Nest Mini kopen in Nederland

De Google Nest Mini werd op het Made by Google 2019-event aangekondigd en ligt vanaf vandaag officieel in de Nederlandse winkels. De opvolger van de Home Mini lijkt aan de buitenkant veel op zijn voorganger, maar brengt een aantal verbeteringen met zich mee. De slimme speaker heeft bijvoorbeeld een inkeping aan de achterkant, waardoor je ‘m makkelijk aan een muur kunt hangen.

Ook is de audiokwaliteit en maximumvolume verbeterd, waarbij je vooral meer bass hoort. Verder bevat de Google Nest Mini een vernieuwde chip, waardoor de speaker je stem beter verstaat en het volume automatisch aanpast op basis van het omgevingsgeluid.

Google Nest Mini

Google Nest Mini prijzen vergelijken

Bekijk product

De Google Nest Mini heeft een adviesprijs van 59 euro en komt in twee kleuren: zwart en wit. Het apparaatje is te bestellen bij Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, BCC en de Google Store. In onze Google Nest Mini-prijsvergelijker check je waar je de speaker het snelst in huis hebt.

Dit kun je met de Google Nest Mini

De Google Nest Mini lijkt wat functionaliteit betreft logischerwijs veel op de Home Mini. Dit betekent dat de slimme speaker alles kan wat de Assistent op je smartphone doet, zoals vragen beantwoorden of slimme apparaten in je huis bedienen.

Wanneer je ‘Hey Google’ zegt, luistert de Assistent mee en kun je direct een opdracht doorgeven. Gebruik de Nest Mini bijvoorbeeld om een Netflix-serie te starten op je Chromecast of om naar je favoriete muziek op Spotify.

Google Nest Mini

Binnenkort lees je op Android Planet een review van de Google Nest Mini. Over zijn voorganger waren we erg positief: “De Google Home Mini is een goedkope en leuke manier om je huis slimmer te maken. De kleine speaker valt nauwelijks op en al snel is het opdrachten geven aan de Google Assistent een vast onderdeel van je dagelijks routine. De kwaliteit van het geluid is echter niet goed genoeg om de Google Home Mini daadwerkelijk als hoofdspeaker te gebruiken.” Lees meer in de Google Home Mini review of check de video hieronder.

Google Home videoreview: slimme speaker met Google Assistent

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu