Zo kun je toch de Google Pixel 4 (XL) kopen in Nederland

Colin Baak
17 oktober 2019, 14:11
2 min leestijd
Zo kun je toch de Google Pixel 4 (XL) kopen in Nederland

De Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL zijn interessante toestellen, maar worden niet officieel in Nederland uitgebracht. Hoe jij er hier wel eentje kunt kopen en waar je op moet letten, lees je hier.

Zo kun je een Google Pixel 4 kopen in Nederland

Helaas heeft Google er weer voor gekozen om de Pixel 4-familie niet officieel in de Benelux uit te brengen. De Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL hier toch aanschaffen is echter niet moeilijk. Zo kun je via webwinkel Belsimpel de 64GB-varianten al bestellen. Zij verwachten dat de eerste uitleveringen begin november plaatsvinden.

Daarvoor betaal je wel een iets hogere prijs, al is het slechts 20 euro meer dan de officiële adviesprijzen. De 64GB-variant van de Pixel 4 kost daar 779 euro, terwijl de Pixel 4 XL 919 euro moet opbrengen.

Google Pixel 4

Google Pixel 4 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 217,59

Bekijken
Google Pixel 4 XL

Google Pixel 4 XL prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Google Pixel 4 XL prijzen. Bekijk alle Google smartphones.

Alle Google smartphones met prijzen

Het gaat hierbij om zogenaamde grijze import; niet-Nederlandse toestellen dus. Dat maakt voor jou als koper echter weinig tot niks uit. De toestellen worden gewoon geleverd met een Europese stekker, je kunt je toestel instellen in het Nederlands en ook wordt een Europese oplader meegeleverd. Daarnaast heb je gewoon recht op twee jaar garantie.

Je betaalt er inderdaad wel iets meer voor dan de normale adviesprijs. Voor die meerprijs heb je wel het toestel relatief snel in huis en een uniek apparaat in handen.

Google Pixel 4

Pixel 4 kopen in het buitenland: hiermee moet je rekening houden

Wel op zoek naar zo’n unieke Google Pixel 4, maar niet naar die meerprijs? Dan kun je eens kijken naar electronicaketens in Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk. Stel dat je er binnenkort toch naartoe gaat of je woont vlak naast de grens, dan kan dat lonen.

Winkels zoals MediaMarkt en Saturn verkopen de Pixel 4 en Pixel 4 XL voor de adviesprijzen van 749 en 899 euro. Je kunt ook nog kiezen voor een doorstuurservice. Daarbij laat je het pakketje op een adres bezorgen in bijvoorbeeld Duitsland, waarna die vervolgens wordt doorgestuurd naar jou. Een dienst als Mailboxde is betrouwbaar en snel.

Wel betaal je ook daar al snel weer enkele tientjes voor. Tevens heb je te maken met de verkopende partij als je toch garantie moet claimen. En om je dierbare toestel langs te brengen of op te sturen naar Duitsland of Engeland, liever niet natuurlijk.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu