De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Google Pixel 7 Pro wéér in prijs gedaald: hier is hij het goedkoopst

Jane van Brakel
13 augustus 2023, 8:00
3 min leestijd
Google Pixel 7 Pro wéér in prijs gedaald: hier is hij het goedkoopst

De Google Pixel 7 Pro is wéér in prijs gedaald. Ben je op zoek naar een nieuw abonnement of wil je juist een los toestel aanschaffen? In dit artikel zetten we de beste Pixel 7 Pro-deals op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Alles over de Google Pixel 7 Pro

De Pixel 7 en Pixel 7 Pro zijn de eerste Google-smartphones die officieel in Nederland verkrijgbaar zijn. De 7 Pro is de luxere variant van de twee en heeft een adviesprijs van 899 euro. Daarvoor krijg je 12GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslagruimte.

Het toestel is voorzien van een 6,7 inch-scherm met afgeronde schermranden en een hoge resolutie van 3120 bij 1440 pixels. Aan de binnenkant van de smartphone vinden we de Google Tensor G2-chip en een 5000 mAh-accu. Ook draadloos opladen is aanwezig, waardoor je geen gedoe hebt met kabels.

De hoofdcamera heeft een resolutie van 50 megapixel en er is ook een verbeterde 12 megapixel-groothoeklens aanwezig. Verder kan de Google Pixel 7 Pro rekenen op drie jaar aan Android-updates en vijf jaar aan beveiligingspatches.

De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart met een opslagcapaciteit van 128GB of 256GB. De beste Google Pixel 7 Pro-deal scoor je momenteel bij Bol.com. Daar schaf je het toestel los al aan voor 729 euro. Dat is een besparing van 170 euro op de adviesprijs.

Google Pixel 7 Pro bij providers – bespaar tot 203 euro

Schaf je jouw nieuwe smartphone graag aan met een abonnement? Dat kan via de providers, waarmee je ook fors kan besparen op de toestelprijs. Het maakt daarbij niet uit welk abonnement je kiest; je betaalt nagenoeg even veel voor de toestelprijs. Als je geen grootverbruiker bent wat belminuten, sms’jes of data betreft dan is het interessant om hier naar te kijken.

De Google Pixel 7 Pro is niet bij alle providers verkrijgbaar. Momenteel heeft alleen Odido Google-aanbod. Bij de overige providers kun wel je terecht voor andere interessante aanbiedingen, zoals op de nieuwste Samsung Galaxy S23.

Je bespaart momenteel bij Odido 203 euro op de adviesprijs. Tijdelijk krijg je tot 7,50 euro korting per maand. Voor de losse Google Pixel 7 Pro betaal je dan 696 euro.

Google Pixel 7 Pro bij webshops – bespaar tot 177 euro

Er zijn ook verschillende webwinkels waar je een smartphone met abonnement kunt bestellen. Het voordeel bij deze webshops is dat je meestal een hogere korting op het toestel krijgt naarmate je een grotere bundel aanschaft. Hieronder hebben wij de beste prijs voor de providers opgesomd.

Pixel 7 Pro met Vodafone bij GSMweb: bespaar tot 177 euro

Je profiteert bij GSMweb in combinatie met een Vodafone Unlimited-abonnement nu van 177 euro korting op de toestelprijs.

Pixel 7 Pro met KPN-abonnement bij Belsimpel: bespaar tot 129 euro

Wanneer je de Google Pixel 7 Pro bij Belsimpel combineert met een KPN-abonnement, dan scheelt dat tot 129 euro op de toestelprijs. Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Ook hier profiteer je tijdelijk van een cashback.

Pixel 7 Pro met Odido-abonnement bij Belsimpel: bespaar tot 109 euro

Bespaar nu tot 109 euro op de toestelprijs als je de smartphone bestelt bij Belsimpel met een Unlimited en Entertainment-abonnement van Odido. Tijdelijk ontvang je bij Belsimpel namelijk 100 euro cashback.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Bron afbeelding: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu