De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Scoor de Google Pixel 7a voor 449 euro (en nog meer Pixel-deals)

Colin Baak
18 juli 2023, 9:03
2 min leestijd
Scoor de Google Pixel 7a voor 449 euro (en nog meer Pixel-deals)

Belsimpel is een officieel verkooppunt van de Google Pixel 7-serie en tijdelijk scoor je tot 100 euro korting op een los toestel. Hoe dat precies werkt en hoeveel korting je krijgt per model zetten we hier op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 7 cashback bij Belsimpel

Heb je interesse in een gloednieuwe smartphone van Google? Er zijn inmiddels verschillende smartphones te koop in Nederland. Zo kun je kiezen voor de normale Google Pixel 7 of het Pro-model met een groter scherm en betere camera’s. Wil je niet de hoofdprijs betalen, dan maak je een goede keuze met de Google Pixel 7a.

Alle drie de toestellen worden verkocht door Belsimpel en zijn tijdelijk met een leuke korting te koop. Fijn bij deze (web)winkel is dat je een toestel los kunt aanschaffen, maar ook kunt combineren met een abonnement. Benieuwd hoeveel korting je tijdelijk scoort, lees dan snel verder.

Google Pixel 7a

Google Pixel 7a – 50 euro cashback

Dan is er ook nog de meest betaalbare van het trio, de Google Pixel 7a. Deze telefoon heeft een adviesprijs van 509 euro, maar koop je inmiddels voor een tientje minder. Tel daarbij de 50 euro cashback op en je hebt een vlotte smartphone voor een heel acceptabel bedrag. Je hebt keuze uit drie kleuren.

–> Google Pixel 7a review: meer smartphone voor meer geld

Google Pixel 7 – 100 euro cashback

Google Pixel 7

Koop je de Google Pixel 7 bij Belsimpel, dan scoor je tot en met 6 augustus maar liefst 100 euro korting. De cashbackactie is geldig op beide geheugenvarianten (128GB of 256GB) en alle kleuren. Ook voor zogenaamde outlet-modellen geldt de actie. Heb je het toestel ontvangen, dan kun je alle gegevens invullen op een speciale website en daarvoor heb je de tijd tot en met 17 september 2023.

–> Google Pixel 7 (Pro) review: een geslaagde start van de Pixels in Nederland

Google Pixel 7 Pro – 40 euro korting

Google Pixel 7 Pro

Zie je meer in de Google Pixel 7 Pro? Ook dan ben je bij Belsimpel aan het juiste adres, want er loopt een cashbackactie van 40 euro. Die vier tientjes kun je mooi gebruiken voor een hoesje of andere accessoire. De actie is geldig op alle modellen van de 7 Pro en dezelfde data gelden ook voor deze cashbackactie. Zo kun je dus tot en met 6 augustus een toestel kopen en alles invullen moet je doen voor 17 september.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Lees meer Google-nieuws op Android Planet:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu