Drie lezers gezocht die de Google Pixel 7 willen testen (en houden) (ADV)

Sanne Rosendaal
20 februari 2023, 14:15
2 min leestijd
Drie lezers gezocht die de Google Pixel 7 willen testen (en houden) (ADV)

Gesponsord door:

Belsimpel

Sinds oktober is de Google Pixel 7 ook in Nederland verkrijgbaar en Belsimpel is één van de exclusieve aanbieders. Wij zoeken drie lezers die het toestel een week lang uitgebreid willen testen. Leuke bonus: na afloop mag je de smartphone ook nog eens houden!

Test de Google Pixel 7

Update 28-02-2023: Meedoen is niet meer mogelijk! De winnaars van deze testpanel actie zijn:

  • Melissa uit Asten
  • Edo uit Huizen
  • Rishi uit Leeuwarden

De Google Pixel 7 heeft een amoled-scherm van 6,3 inch en maakt gebruik van een processor van Google zelf: de Tensor G2-chip. Verder is dankzij de Titan-beveiligingschip al jouw data extra goed beveiligd. Haal je het toestel uit de doos, dan draait hij op Android 13. Ook de komende drie Android-updates worden naar het toestel uitgerold.

Als intensieve gebruiker wil jij natuurlijk de hele dag doorkomen zonder dat je telefoon om stroom vraagt. Met de Google Pixel 7 gaat dat makkelijk dankzij de 4355 mAh-accu. Je laadt ‘m makkelijk op met een kabeltje, maar ook draadloos is mogelijk.

Met de camera’s maak jij altijd een scherp kiekje in elke omstandigheid. Je hebt namelijk beschikking over een primaire camera van 50 megapixel, groothoeklens van 12 megapixel en vernieuwde selfiecamera met een resolutie van 11 megapixel. Verder zit de camera – net als de rest van de telefoon – boordevol leuke snufjes om te testen!

Kun je niet wachten om het toestel te bemachtigen? De Google Pixel 7 haal je tijdelijk voordelig in huis via Belsimpel. Je ontvangt namelijk tot wel 75 euro cashback bij aankoop van het toestel! De actie loopt tot en met 28 februari, dus wees er snel bij.

Word jij één van de drie testers?

Samen met Belsimpel zijn wij op zoek naar drie lezers die de Google Pixel 7 uitgebreid onder de loep willen nemen. We hebben het model met 128GB opslag in de kleuren zwart, wit en geel.

Je neemt de Pixel 7 een week lang mee in je dagelijkse leven en test onderdelen als de vernieuwde camera met zijn ‘magische gum’. Verder zijn we ook benieuwd wat je van de accu vindt en natuurlijk ga je aan de slag met veel andere onderdelen. Wil jij de Google Pixel 7 voor ons testen?

Schrijf je dan in via onderstaande formulier om kans te maken op deelname aan ons testpanel! Je kan je aanmelden tot en met 27 februari 2023. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht. Ben jij één van de drie? Dan ontvang je van ons een uitgebreide briefing, zodat je precies weet wat de aandachtspunten zijn en wanneer jouw review bij ons ingeleverd moet zijn.

De drie ervaringen worden vervolgens samengevoegd tot één grote recensie die wordt gepubliceerd op Android Planet! En na afloop is de Google Pixel 7 ook nog eens helemaal voor jou!

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de Android Planet-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op Android Planet? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu