Google Pixel 7a fors in prijs gedaald: hier is ‘ie het goedkoopst

Jane van Brakel
31 juli 2023, 16:17
4 min leestijd
Google Pixel 7a fors in prijs gedaald: hier is ‘ie het goedkoopst

De Google Pixel 7a is nog relatief nieuw, maar al wel een stuk goedkoper geworden. Ben je op zoek naar een nieuw abonnement of los toestel? We zetten de beste Google Pixel 7a-deals voor je op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de Google Pixel 7a

De Pixel 7a is de nieuwste smartphone in de Pixel-reeks van Google. Hij is in mei gepresenteerd, samen met de Pixel Tablet. De Pixel 7a beschikt over een krachtige processor, is voorzien van nieuwe camera’s en kan draadloos opladen.

In de Pixel 7a vinden we dezelfde Tensor G2-chip die ook in de Pixel 7 (Pro) zit. Het is niet de snelste chip op de markt, maar de prestaties zijn voor de gemiddelde gebruiker ruim voldoende. Daarnaast is er een vingerafdrukscanner aanwezig en je kan je gezicht gebruiken om de 7a te ontgrendelen. Betaal je graag contactloos? Dankzij de nfc-chip kun je de Pixel 7a ook gebruiken om mee te betalen.

Het 6,1 inch-full hd-scherm van de smartphone heeft een 90Hz-ververssnelheid. Dit zorgt ervoor dat het toestel sneller aanvoelt dan zijn voorganger. Scrollen door social media en YouTube-video’s voelt soepeler aan. Op de achterkant zien we de camerabalk die we kennen van de andere Pixel 7-toestellen. Waar de Pixel 7 en Pixel 7 Pro aan de achterkant gemaakt waren van glas, is de Pixel 7a voorzien van spiegelend plastic.

Naast de standaard Pixel-kleuren (zwart en wit) is de 7a ook in een frisse blauwe en oranje kleur verkrijgbaar. De oranje versie is op dit moment alleen verkrijgbaar via Google zelf. De adviesprijs van de Google Pixel 7a is 509 euro. Het goedkoopste ben je uit bij Bol.com Plaza, waar je 489 euro voor het zwarte toestel betaalt. Dat is een besparing van 20 euro. Op zoek naar een andere kleur? Dan betaal je een paar euro’s meer.

Google Pixel 7a bij providers – bespaar tot 81 euro

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe smartphone te combineren met een abonnement. Vaak kun je bij diverse providers dan flink besparen op de toestelprijs. Het maakt daarbij niet uit welk abonnement je kiest; je betaalt nagenoeg hetzelfde voor de toestelprijs. Ben je geen grootverbruiker wat belminuten, sms’jes of data betreft, dan is het zeker interessant om hier eens naar te kijken.

De Google Pixel 7a is niet bij alle providers verkrijgbaar. Op dit moment verkopen alleen Ben en Odido de Google-telefoon. Bij de overige providers kun wel je terecht voor andere interessante aanbiedingen, zoals op de Samsung Galaxy S23 of Google Pixel 7 Pro.

Schaf je jouw nieuwe Pixel 7a aan bij Ben? Dan bespaar je nu tot 57 euro op de losse toestelprijs. Je betaalt dan 432 euro voor je nieuwe smartphone. Bij Ben ontvang je daarnaast tot wel 5GB extra data bij je abonnement wanneer je gebruikmaakt van klantvoordeel.

Bestel je liever de Pixel 7a aan bij Odido (voorheen bekend als T-Mobile of Tele2), dan bespaar je ook 57 euro op de toestelprijs. Bovendien krijg je momenteel korting op verschillende data-abonnementen. Ben je daarnaast klant bij Odido? Bij de provider ontvang je nu ook elke maand tot 7,50 euro korting op je abonnement met klantvoordeel.

Google Pixel 7a bij webshops – bespaar tot 249 euro

Koop je liever jouw nieuwe smartphone bij webshops als Belsimpel, Mobiel.nl of GSMweb? Dat kan natuurlijk ook! Momenteel ontvang je tot 249 euro voordeel als je bij deze webwinkels bestelt. Het voordeel is dat je dan meestal een hogere korting op de telefoon krijgt naarmate je een grotere bundel neemt.

Google Pixel 7a

Pixel 7a met KPN-abonnement bij Belsimpel: bespaar tot 249 euro

Wanneer je de Pixel 7a bij in combinatie met een KPN-abonnement aanschaft, scheelt je dat tot wel 249 euro op de toestelprijs. Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Al KPN-klant? Profiteer van Combivoordeel!

Pixel 7a met Ben-abonnement bij Belsimpel: bespaar tot 249 euro

Je profiteert bij Belsimpel in combinatie met een Ben-abonnement nu van 249 euro korting. Maak je gebruik van klantvoordeel? Dan ontvang je tot 5GB extra bovenop je databundel.

Google Pixel 7a met Odido-abonnement bij Belsimpel: bespaar tot 225 euro

Bespaar nu tot 225 euro als je de smartphone bestelt bij Belsimpel met een Unlimited en Entertainment-abonnement van Odido (beter bekend als T-Mobile of Tele2). En heb je al een abonnement van Odido Thuis? Dan profiteer je van leuke kortingen.

Pixel 7a met Vodafone-abonnement bij Belsimpel: bespaar tot 225 euro

Bestel je de Google-smartphone in combinatie met een Vodafone Unlimited-abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je tot 225 euro op de toestelprijs.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu