De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google Pixel 8 (Pro) pre-order: de beste deals en acties op een rij

Redactie
4 oktober 2023, 17:30
2 min leestijd
Google Pixel 8 (Pro) pre-order: de beste deals en acties op een rij

Nu de Google Pixel 8 en Pixel 8 zijn onthuld, ben je misschien wel van plan om één van de smartphones in huis te halen. We zetten de prijzen, aanbiedingen en andere acties op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Google Pixel 8 (Pro) pre-order

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk zijn ze officieel onthuld: de Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro. De smartphone zijn binnenkort in Nederland en België te koop en nu al te bestellen. De release vindt plaats op 12 oktober en op die dag brengt Google ook de Pixel Watch 2 uit.

Net als bij de Pixel 7 (Pro) vorig jaar krijg je bij de nieuwe Pixel 8-telefoons een tof cadeau als je op tijd een bestelling plaatst. Bij de Pixel 8 Pro krijg je de nieuwe Pixel Watch 2 cadeau, terwijl je een setje Pixel Buds Pro ontvangt bij de reguliere Pixel 8. Je kan de smartphones los aanschaffen, maar natuurlijk ook combineren met een abonnement. Lees snel waar je allemaal terecht kan!

Bestel Google Pixel 8 bij Belsimpel

Belsimpel en Mobiel.nl zijn officiële partners van Google waar je de smartphones los of met een abonnement kan aanschaffen. De Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn in verschillende kleurtjes en geheugenconfiguraties verkrijgbaar.

Voor de Pixel 8 ben je 799 euro kwijt, terwijl de uitgebreidere Pixel 8 Pro voor 1099 euro wordt verkocht. Je krijgt standaard 128GB aan opslagruimte, al zijn er ook versies beschikbaar met meer geheugen. Daar betaal je natuurlijk wel extra voor.

De 256GB-versie van de Pixel 8 kost 859 euro. Ga je voor de Pixel 8 Pro met 256GB opslag, dan ben je 1159 euro kwijt. Ook is een variant met liefst 512GB opslagruimte beschikbaar en die heeft een prijskaartje van 1299 euro.

Bekijk de pre-order acties hieronder:

Bestel Google Pixel 8 bij Odido

Ook providers verkopen de Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro in Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Odido (voorheen T-Mobile en Tele2). Hierdoor kun je de nieuwe Google-telefoons direct combineren met een abonnement.

Google Pixel 8 Pro officieel

Pre-order bij Google zelf

Het is uiteraard ook mogelijk om de Pixel 8 en Pixel 8 Pro bij Google zelf te bestellen. Hiervoor ga je naar de Google Store en kies je de smartphone die je wil. De Pixel Watch 2 is hier uiteraard ook te vinden.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu