Laatste kans: gratis geheugenkaartje en draadloze oplader bij Galaxy S8 (Plus)

Thomas Haenen
26 oktober 2017, 11:51
2 min leestijd
Laatste kans: gratis geheugenkaartje en draadloze oplader bij Galaxy S8 (Plus)

Koop je deze maand een Samsung Galaxy S8 of S8 Plus, dan krijg je tijdelijk gratis verschillende accessoires. Je hebt nog maar een week om je aan te melden.

Tijdelijk gratis Galaxy S8 accessoires

Samsung heeft onlangs een actie gelanceerd ter promotie van zijn vorige vlaggenschip. Bij aankoop van een Galaxy S8 of Galaxy S8 Plus krijg je tijdelijk gratis een draadloos oplaadstation en een micro-sd-geheugenkaartje van 64GB. Om de producten te ontvangen moet je je aankoop tussen 2 oktober en 5 november maken.

Vervolgens heb je tot en met 19 november om deze te registreren via de site van Samsung. De producten worden vervolgens binnen enkele weken opgestuurd. Let wel op dat de actie alleen geldt bij aankoop van je toestel bij een van de deelnemende winkels. Vrijwel alle grote ketens zijn aangesloten bij de actie. Een losse Galaxy S8 is al te vinden voor zo’n 599 euro. Kies je voor een Galaxy S8 met abonnement, dan kun je terecht bij alle grote providers.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 293,95

Bekijken

Los refurbished

€ 179,99

Bekijken

Het is niet de eerste actie van Samsung om het toestel in de spotlights te zetten. In de voorbije weken gaf het bedrijf al Gear VR-headsets weg, en kreeg je 100 euro extra bij inlevering van je oude smartphone. De nieuwe actie komt op een belangrijk moment voor Samsung. Apple lanceert binnenkort de iPhone X, de grootste concurrent van de Galaxy S8. Met de gratis accessoires hoopt Samsung zijn vlaggenschip een aantrekkelijk alternatief te maken.

Gratis Galaxy S8 accessoires

Samsung heeft in ieder geval verschillende streepjes voor op de concurrentie. Zo heeft de Galaxy S8 een voorkantvullend scherm, terwijl Apple dat alleen op zijn duurste toestel biedt biedt. Ook weet Samsung de camera en processorkracht van Apple aardig te evenaren. Bovenal is de Galaxy S8 stukken goedkoper, want de adviesprijs van een losse iPhone X bedraagt een forse 1159 euro.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu