Knijpbare HTC U11 vanaf vandaag te koop in Nederland

Thomas Haenen
9 juni 2017, 8:49
2 min leestijd
Knijpbare HTC U11 vanaf vandaag te koop in Nederland

De HTC U11 is vanaf vandaag te koop in Nederland voor 749 euro. Het toestel beschikt onder meer over krachtige hardware en knijpbare behuizing.

HTC U11 kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

De HTC U11 werd vorige maand aangekondigd als het nieuwe topmodel van de Taiwanese fabrikant. Inmiddels is het toestel in ons land verkrijgbaar bij verschillende webwinkels. Een variant met dualsim-ondersteuning lanceert gelijktijdig. Deze kost evenveel, maar biedt ruimte voor twee simkaarten.

Je kunt een losse HTC U11 kopen in verschillende kleuren, waaronder wit, blauw, zwart en zilver. Het toestel is verkrijgbaar bij alle grote providers; via onze prijsvergelijker vind je de beste aanbiedingen voor een HTC U11 met abonnement.

HTC U11

HTC U11 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC U11 prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Edge Sense en knappe camera

Het meest opvallende onderdeel van de HTC U11 is Edge Sense. In de zijkant zitten sensoren die meten hoe hard je knijpt. Door zacht of hard te knijpen, kun je bijvoorbeeld de camera openen of de zaklamp aan zetten. Volgens de fabrikant is het de volgende innovatie op besturingsgebied, al waren we in onze HTC U11 preview nog niet onder de indruk.

Gelukkig zijn de overige specificaties van de HTC U11 dik in orde. Het toestel beschikt over de Snapdragon 835 met 4GB RAM en 64GB aan opslagruimte. Achterop zit een 12 megapixel-camera, die volgens vroege testers zeer hoge ogen gooit. De beeldkwaliteit zou de camera van de Google Pixel en de Samsung Galaxy S8 zelfs overtreffen.

De smartphone is onderdeel van de HTC U-serie, waarin eerder dit jaar al de U Ultra en U Play verschenen. Alle toestellen in de serie beschikken over een opvallend glazen design. Ook zijn ze voorzien van de Sense Companion, een virtuele assistent die je persoonlijk advies en informatie geeft. Zo wordt je voor een afspraak gewaarschuwd om de telefoon nog even op te laden, en krijg je met buien in aantocht het advies om je paraplu mee te nemen.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu