De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Actie: gratis smartwatch en draadloze oplader bij Huawei Mate 20 Pro pre-order

Redactie
17 oktober 2018, 13:55
2 min leestijd
Actie: gratis smartwatch en draadloze oplader bij Huawei Mate 20 Pro pre-order

Bestel je de Huawei Mate 20 Pro voor hij begin november in de winkels ligt, dan krijg je de Huawei Watch GT gratis. Je krijgt er bovendien een draadloze oplader bij.

Zo werkt de Huawei Mate 20 pre-order aanbieding

Huawei Watch GT smartwatch gratis

De Huawei Mate 20 Pro heeft een stevige adviesprijs van liefst 999 euro. Om vroege kopers tegemoet te komen, heeft het bedrijf een speciale pre-order actie. Bestel je de Mate 20 Pro vóór de officiële release op 2 november, dan krijg je namelijk zowel een smartwatch als draadloze oplader gratis.

Bestel je de iets goedkopere Huawei Mate 20, dan krijg je alleen de smartwatch cadeau. Dat is de onlangs aangekondigde Huawei Watch GT, een horloge dat volgens Huawei twee weken mee kan zonder opladen. De Watch GT houdt je sportieve prestaties bij, geeft notificaties door en heeft een oled-scherm van 1,39 inch.

Via onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen te vinden voor beide toestellen. De losse Mate 20 heeft een adviesprijs van 799 euro, terwijl je voor de losse Mate 20 Pro 999 euro moet neerleggen.

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 463,85

Bekijk prijzen

Los refurbished

€ 188,99

Bekijk prijzen
Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los refurbished

€ 189,99

Bekijk prijzen

Om te kwalificeren voor de cadeaus, hoef je alleen een Huawei Mate 20 of Mate 20 Pro pre-order te plaatsen tussen nu en 2 november. Vrijwel alle Nederlandse webwinkels doen mee aan de actie. Nadat je je bestelling plaatst, krijg je meer informatie over de actie en hoe je je aanvraag voor de gratis producten precies indient. Deze worden vervolgens binnen enkele weken opgestuurd.

Meer over de Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Pro heeft drie camera’s achterop. De primaire camera van 40 megapixel wordt ondersteund door een telefotolens met 3x optische zoom. Daarmee kun je flink inzoomen zonder dat het beeld onscherp wordt. Nieuw is dit jaar de toevoeging van een groothoeklens, waarmee je ook kan uitzoomen. Zo leg je in één keer een heel panorama vast, zonder je smartphone te moeten bewegen.

Voor het eerst heeft Huawei dit jaar de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt. Leg je vinger op het display, en het toestel wordt direct ontgrendeld. Voor snellere ontgrendeling is ook een verbeterde gezichtsherkenning aanwezig. Bovenaan het scherm zit een inkeping met verschillende sensoren, waarmee je gezicht in een fractie van een seconde herkend wordt.

Tot slot beschikt de Mate 20 Pro over een flinke accu die ook nog eens snel weer vol zit. De accucapaciteit van 4200 mAh zou ruim voldoende moeten zijn om het één of zelfs twee dagen zonder opladen uit te houden. Blijkt het toch niet genoeg, dan zit de accu met dertig minuten opladen alweer voor 70 procent vol. Meer weten? Lees ook onze Huawei Mate 20 Pro preview.

Ontdek meer over de Huawei-smartphones

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu