De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Tip: tijdelijk 100 euro cashback korting op Huawei Mate 20 Pro

Wouter Nijsen
12 augustus 2019, 16:56
2 min leestijd
Tip: tijdelijk 100 euro cashback korting op Huawei Mate 20 Pro

Als je deze maand een Huawei Mate 20 Pro bestelt, dan krijg je 100 euro cashbackkorting. Hierdoor kun je de high-end smartphone voor een mooie prijs in huis halen.

Huawei Mate 20 Pro cashbackactie

Tot en met 1 september krijg je 100 euro cashback als je de Huawei Mate 20 Pro koopt. Binnen zes weken na het registreren van je aankoop krijg je het geld vervolgens terug van Huawei. Belangrijk om te weten is dat de meeste Nederlandse (web)winkels meedoen aan de actie, maar bijvoorbeeld Belsimpel niet. De webwinkel heeft zijn prijzen wel flink verlaagd, dus ook daar kun je terecht voor een goede deal.

Je aankoop registeren kan op de speciale actiepagina van Huawei en tot en met 15 september. Daar dien je informatie zoals je aankoopgegevens, het IMEI-nummer van het toestel en een orderbevestiging aan te leveren. Heb je dat gedaan, dan krijg je binnen zes weken 100 euro op je rekening gestort. Bekijk onze vergelijker voor de beste deals om een Huawei Mate 20 Pro los in huis te halen. Het is ook mogelijk om de Mate 20 Pro met een abonnement in huis te halen.

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 699,-

Bekijken

Los refurbished

€ 247,99

Bekijken

Meer over de Mate 20 Pro

De Mate 20 Pro is sinds eind vorig jaar in Nederland verkrijgbaar en kostte bij de release 999 euro. Inmiddels is het toestel flink in prijs gedaald, net als de reguliere Mate 20. Dit toestel doet niet mee aan de cashbackactie, maar kun je tegenwoordig voor minder dan 400 euro in huis halen. En dat terwijl de Mate 20 een aantal maanden geleden verscheen met een adviesprijs van 799 euro.

Meer weten over de Pro? Lees dan ook onze uitgebreide Huawei Mate 20 Pro review. Hieronder vind je de conclusie van onze review en bijhorende video.

De Huawei Mate 20 Pro weet op de belangrijkste punten overtuigend boven de concurrentie uit te torenen. De camera’s zijn van topklasse, de hardware razendsnel en het scherm ziet er erg goed uit. Vooral de accu bevalt me goed: razendsnel vol, maar zelden leeg. Huawei staat bovenaan het klassement voor alles wat écht belangrijk is bij een nieuwe smartphone.

De gebieden waarop Huawei teleurstelt, zijn dan ook vooral randzaken. De nieuwe geheugenkaartjes zijn een domme keuze, maar worden gecompenseerd door de ruime hoeveelheid opslagruimte die is ingebouwd. Hetzelfde geldt voor de frustrerende vingerafdrukscanner: de vlotte gezichtsherkenning maakt veel goed. Dat zijn pijnpunten waar ik me op de lange termijn niet echt aan stoor. Op alle belangrijke onderdelen overtuigt Huawei wel, en dat maakt van de Mate 20 Pro de beste Android-smartphone van dit moment.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu