Huawei P20 nu te koop in Nederland, P20 Pro pre-orders ook van start

Redactie
28 maart 2018, 9:20
2 min leestijd
Huawei P20 nu te koop in Nederland, P20 Pro pre-orders ook van start

De Huawei P20 werd gisteren aangekondigd en is vanaf vandaag al in Nederland verkrijgbaar. Op de Huawei P20 Pro moet je nog iets langer wachten, al loopt er wel een speciale pre-order-actie met gratis camera. We hebben de beste aanbiedingen voor beide smartphones verzameld.

Huawei P20 kopen: dit zijn de beste aanbiedingen

Huawei’s nieuwe vlaggenschip is vanaf vandaag al verkrijgbaar in Nederland. De smartphone werd dinsdag gepresenteerd op een evenement in Parijs, waar de focus vooral op de camera lag. Het toestel heeft een dubbele lens van 20 en 12 megapixel, die wordt versterkt met kunstmatige intelligentie die de camera-instellingen automatisch aanpast aan wat er in beeld staat. Voorop zit bovendien een selfiecamera van 24 megapixel.

Via onze prijsvergelijker helpen we je de beste aanbiedingen te vinden. Zo heeft de losse Huawei P20 een adviesprijs van 649 euro, al wordt het toestel bij sommige webwinkels al voor iets minder verkocht. Ga je voor een Huawei P20 met abonnement, dan kun je terecht bij vrijwel alle grote providers van Nederland.

Huawei P20

Huawei P20 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,99

Bekijken

Los refurbished

€ 160,99

Bekijken
Huawei P20 Pro release

Huawei P20 Pro pre-order start: gratis 360-graden-camera

Het bedrijf kondigde ook nog de Huawei P20 Pro aan, een variant met een groter scherm en drie camera’s achterop. Dit model is echter pas vanaf 9 april verkrijgbaar. Wel heeft Huawei een tijdelijke pre-order actie: iedereen die nu al bestelt krijgt een gratis Huawei Envizion 360-camera, mocht je naast de vier lenzen op de P20 Pro nog een vijfde camera nodig hebben. De actie geldt zowel bij aankoop van een losse P20 Pro als een P20 Pro met abonnement.

Achterop de P20 Pro zit een primaire camera van 40 megapixel, aangevuld met een zwartwit-lens van 20 megapixel. De beelden van de twee lenzen worden automatisch gecombineerd om scherpere foto’s met veel detail te maken. Daarnaast is er nog een telefotolens van 8 megapixel, die je laat inzoomen in het beeld zonder kwaliteitsverlies. De P20 Pro heeft bovendien een iets groter 6,1 inch-scherm.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 225,90

Bekijken

Los refurbished

€ 195,99

Bekijken

Huawei P20 Lite ook al te koop

Eerder deze maand kondigde Huawei al een P20 Lite aan. Net als andere smartphones in de reeks heeft het toestel een randloos scherm dat vrijwel de hele voorkant vult. Onderaan zit een smalle zwarte balk, bovenaan slechts een kleine inkeping voor de camera en enkele sensoren. Het toestel heeft wel een flink lagere prijs dan de gewone Huawei P20, en is dan ook een stuk minder krachtig. De P20 Lite is inmiddels ook al in Nederland te koop.

Het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu