De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Huawei P20 Pro nu te koop: check de beste aanbiedingen

Wouter Nijsen
11 april 2018, 11:00
2 min leestijd
Huawei P20 Pro nu te koop: check de beste aanbiedingen

Kort na de release van de Huawei P20 is ook de P20 Pro in Nederland te koop. Bij verschillende webwinkels kun je het nieuwe vlaggenschip bestellen voor de adviesprijs van 899 euro. Daarvoor krijg je een vlotte smartphone die zich onderscheidt door de driedubbele camera aan de achterkant.

Huawei P20 Pro kopen

De Huawei P20 Pro verschijnt iets eerder dan verwacht en is vanaf vandaag bij verschillende Nederlandse webshops al op voorraad. Hierbij gaat het onder andere om Bol.com, Mobiel.nl en GSMwijzer, al kun je ook de Huawei P20 Pro met een abonnement aanschaffen bij enkele andere webwinkels. Voor iedereen die voor 15 april bestelt, geldt bovendien nog een extra aanbieding. Bij je bestelling krijg je een Huawei EnVizion 360-camera cadeau, waarmee je 360-graden-video’s kan maken. Als je dit apparaatje vervolgens aanvraagt, wordt het binnen vier weken naar je verstuurd.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 225,90

Bekijken

Los refurbished

€ 213,99

Bekijken

De P20 Pro valt vooral op door de drie camera’s aan de achterkant. De primaire camera heeft 40 megapixel, aangevuld met een zwartwit-lens van 20 megapixel. De beelden van de twee lenzen worden automatisch gecombineerd om scherpere foto’s met veel detail te maken. Ook is er een telefotolens van 8 megapixel, die je laat inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Verder is de smartphone met zijn 6,1 inch-scherm iets groter dan de ‘normale’ P20, al is het design wel vrijwel identiek. Het bedrijf bracht eerder de goedkopere, maar minder krachtige Huawei P20 Lite uit.

Conclusie Huawei P20 Pro review

Onlangs hebben we de Huawei P20 Pro al uitgebreid getest op Android Planet. Vooral de camera gooide daarbij hoge ogen, al waren we minder te spreken over de software. “Het toestel kan op vrijwel ieder vlak concurreren met andere vlaggenschepen en schiet de concurrentie zelfs voorbij op het gebied van de accuduur en camera. Vooral die camera is indrukwekkend, en legt de lat hoog voor de concurrentie,” schrijft Rick in zijn review.

“Het grootste nadeel van de P20 Pro is de skin die het bedrijf over Android drapeert. Of je deze mooi vindt of niet is subjectief, maar Huawei blijft zijn eigen apps aanprijzen bij de gebruiker die misschien liever Google-apps gebruikt. “

→ Meer lezen? Check de volledige Huawei P20 Pro review

Het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu