De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: gratis Sonos-speaker bij je Huawei P30 of Huawei P30 Pro pre-order

Thomas Haenen
27 maart 2019, 9:29
2 min leestijd
Tip: gratis Sonos-speaker bij je Huawei P30 of Huawei P30 Pro pre-order

De Huawei P30 en P30 Pro zijn vanaf 5 april in Nederland te koop. Plaats je nu een pre-order, dan heb je deze smartphones niet alleen als eerste in huis maar krijg je tevens een gratis Sonos One-speaker.

Huawei P30 pre-order actie: zo claim je een gratis Sonos-speaker

Bij elke Huawei P30 pre-order krijg je tijdelijk een Sonos One-speaker gratis. Deze actie geldt voor iedereen die het toestel bestelt tot en met 7 april. Registreer je aankoop vanaf 5 april via de website van de fabrikant, en vervolgens krijg je de speaker binnen zes weken thuisgestuurd. Voor een losse Huawei P30 betaal je de adviesprijs van 749 euro, maar het toestel is ook met abonnement te koop.

Huawei P30

Huawei P30 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 399,95

Bekijken

Los refurbished

€ 165,99

Bekijken

De Sonos One kost normaal ruim 200 euro, wat het een stevige pre-order bonus maakt. Met deze wifi-speaker luister je overal in huis naar je favoriete muziek. Je kunt hem gewoon aansturen via de Spotify-app op je smartphone, of een van de andere ondersteunde streamingdiensten. De Sonos One is meerdere speakers in één, en wordt bij het aansluiten automatisch geoptimaliseerd om het beste geluid in jouw huis te bieden.

Huawei P30 pre-order uitgelekt

Voor vroege bestellers van de Huawei P30 Pro is er zelfs nog een tweede extra. Bij elke pre-order van dit iets duurdere toestel krijg je niet alleen de Sonos One, maar ook een draadloze oplader. Leg je P30 Pro daarop, en het toestel zit na iets meer dan een uur weer vol. De losse P30 Pro heeft een adviesprijs van 999 euro, al is er ook een variant met 256GB opslagruimte die wat meer kost. Zoek je een Huawei P30 Pro met abonnement, dan kun je terecht bij alle grote webwinkels.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Los refurbished

€ 191,99

Bekijken

Meer over de Huawei P30 en P30 Pro

Huawei heeft op zijn nieuwste smartphones vooral de camera’s stevig aangepakt. Achterop de P30 Pro vindt je namelijk liefst vier cameralenzen. Er is een primaire sensor van 40 megapixel, ondersteund door een groothoeklens, telescopische zoom en een time-of-flight-sensor. Met die zoomlens kun je tot wel tien keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies in het beeld – vrij uniek voor een smartphone.

De eerste indruk bevalt dan ook goed, zo schreven we in onze Huawei P30 Pro preview. “Tijdens mijn previewsessie imponeerde de Huawei P30 Pro-camera dan ook vooral met hoe makkelijk je zaken dichterbij kan halen,” aldus Wouter. “Vooral de optie om brede omgevingen vast te leggen is enorm handig en foto’s oogden tijdens mijn eerste tests uitstekend.”

Ook de accuduur van de P30 Pro is waarschijnlijk indrukwekkend. Het toestel heeft een forse 4200 mAh-accu, die bijna twee dagen zonder opladen meegaat. Huawei levert de telefoon met een rappe 40 watt-oplader, terwijl draadloos opladen met 15 watt gaat. Accuduur is een speerpunt van Huawei en ook voor de P30 Pro geldt dit overduidelijk. Ook op de Huawei P30 hoef je je daar weinig zorgen over te maken, dankzij een nog altijd ruime accu van 3650 mAh.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu