De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Actie: tijdelijk 100 euro extra cashback korting op de Huawei P30 Pro

Thomas Haenen
22 juli 2019, 16:58
2 min leestijd
Actie: tijdelijk 100 euro extra cashback korting op de Huawei P30 Pro

Bestel je deze maand een Huawei P30 Pro, dan krijg je tijdelijk honderd euro extra korting. Dit is hoe je mee doet aan de cashbackactie van Huawei.

Huawei P30 Pro cashback actie

Tot en met 18 augustus krijg je honderd euro retour bij aankoop van de Huawei P30 Pro. Dat geld krijg je enkele weken na de aankoop op je rekening gestort. Je moet alleen wel je nieuwe toestel even registreren: daarvoor kun je tot en met uiterlijk 31 augustus terecht op een actiepagina van Huawei. Deel je IMEI-nummer, gegevens en bankrekening en het geld wordt binnen zes weken overgemaakt.

Aan de actie zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo moet je het toestel kopen bij één van de deelnemende winkels. Daaronder vallen onder andere grote elektronicawinkels als MediaMarkt en Bol.com. Onder andere Belsimpel doet niet mee, maar heeft de prijzen wel verlaagd waardoor je daar alsnog terecht kunt voor een goedkope losse Huawei P30 Pro.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 351,06

Bekijken

Los refurbished

€ 320,99

Bekijken

Prijs Huawei P30 Pro gedaald

De Huawei P30 Pro is sinds april dit jaar in Nederland te koop tegen een adviesprijs van 999 euro. In de afgelopen weken is de prijs echter al flink gezakt, zo bleek onlangs uit onderzoek van Android Planet. De prijs van de P30 Pro is in slechts drie maanden tijd ruim 31 procent gedaald. Dat is ongehoord voor een vlaggenschip van Huawei: eerdere smartphones van het bedrijf daalden in dezelfde periode na de release hooguit 15 tot 20 procent.

De voornaamste oorzaak zijn waarschijnlijk de sancties die de Amerikaanse overheid op 19 mei tegen Huawei aangekondigde. President Trump betichtte het bedrijf van spionage namens de Chinese overheid en verbood Amerikaanse bedrijven zaken te doen met Huawei. Bedrijven als Google, Intel en Qualcomm mochten daardoor geen contact meer hebben met Huawei.

Inmiddels zijn die maatregelen voor een groot deel weer geschrapt. In een nieuwe reclamecampagne benadrukt Huawei dan ook dat er voor consumenten niks gaat veranderen. “Er is niets veranderd”, zo belooft het bedrijf. Updates, garantie en andere ondersteuning gaan door “zoals je gewend bent.” Zo zegt Huawei inmiddels al te werken een Android Q-update voor de P30 Pro. Google brengt de nieuwe versie van Android naar verwachting in augustus uit. Vervolgens is het aan fabrikanten aan Huawei om de software geschikt te maken voor hun smartphones.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu