Aanbieding: jaar lang Viaplay voor slechts 99 euro

Colin Baak
5 juni 2023, 10:45
2 min leestijd
Aanbieding: jaar lang Viaplay voor slechts 99 euro

Op zoek naar de Viaplay-aanbieding van het jaar? Sluit dan nu een abonnement af voor 12 maanden voor 99 euro. Daarmee bespaar je zo’n 70 euro, oftewel 40 procent.

Lees verder na de advertentie.

Viaplay aanbieding: 12 maanden voor 99 euro

Streamingdienst Viaplay heeft van alles te bieden, maar wordt door veel mensen gebruikt om te kijken naar Formule 1, voetbal en darts. De dienst is inmiddels al even actief in Nederland en heeft haar prijzen in de afgelopen maanden flink verhoogd. Zo vraagt de dienst inmiddels 15,99 euro per maand. Wel loopt er een kortingsactie, waardoor je 13,99 euro per maand betaalt.

Nu kun je profiteren van een nieuwe actie, waardoor je een jaar lang kijkt met een flinke korting. Voor een jaarabonnement betaal je eenmalig 99 euro en dat is hetzelfde als de introductieprijs toen de dienst hier in Nederland startte. Gemiddeld betaal je dus 8,25 euro per maand; een flinke korting van zo’n 40 procent.

Viaplay-aanbieding 2023

Zo sluit je een abonnement af op Viaplay

Sluit je een jaarabonnement af, wees je er dan van bewust dat je alles wat de dienst te bieden heeft alleen online kunt bekijken. Formule 1 kijken via het lineaire televisiekanaal van je provider werkt helaas niet.

Wel kun je alles kijken via je telefoon, computer, tablet of slimme televisie. Gebruikmaken van deze actie kan ook alleen via Viaplay zelf en niet via jouw eigen provider, zoals KPN of T-Mobile.

Zo scoor je een Viaplay-jaarabonnement voor 99 euro:

  1. Surf naar deze Viaplay-website;

  2. Vul de gevraagde gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden;

  3. Tik op de rode knop; ‘Naar aankoop’;

  4. Vul je betalingsgegevens in.

Meer over Viaplay

Viaplay is begin 2022 gestart en toen publiceerden we ook onze review, terwijl we in december aan de slag zijn geweest met de review-update van Viaplay. De dienst is tussendoor vaak in opspraak geweest, onder andere door het voortijdig op non-actief zetten van jaarabonnnementen. Zo was het voor veel abonnees niet mogelijk om te kijken naar de eerste F1-race van het seizoen.

Ben je fanatiek liefhebber van sport, dan ontkom je bijna niet aan de dienst. Heb je voornamelijk interesse in Formule 1, dan kun je altijd nog uitwijken naar F1 TV Pro. Daarvoor betaal je 64,99 euro voor een jaar.

Meer weten over Viaplay?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu