MediaMarkt btw-vrije dagen: dit zijn de beste Android-aanbiedingen

Thomas Haenen
26 januari 2017, 10:09
2 min leestijd
MediaMarkt btw-vrije dagen: dit zijn de beste Android-aanbiedingen

Deze week kun je bij Media Markt terecht voor tientallen of zelfs honderden euro’s korting op smartphones, tablets, televisies en andere elektronica. Wij hebben de beste aanbiedingen van de Media Markt btw-vrije dagen voor je verzameld.

Lees verder na de advertentie.

MediaMarkt btw-actie aanbiedingen

Van donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari vinden weer de jaarlijkse btw-vrije dagen plaats bij Media Markt. Het is één van de grootste kortingsacties op elektronicagebied in Nederland. Tijdens de actieperiode neemt Media Markt de btw-kosten voor zijn rekening, waardoor je flinke korting kunt krijgen op doorgaans dure producten.

stemassistent bixby

Netto krijg je 17,36 procent korting op vrijwel alle producten die Media Markt verkoopt. Helaas zijn Apple-producten, spelcomputers, films en computersoftware uitgesloten van de btw-actie, maar genoeg andere producten krijgen wel korting. Niet alleen Android-smartphones en -tablets maar ook televisies, huishoudelijke apparatuur en zelfs e-bikes zijn in de aanbieding. Of je nu de Samsung Galaxy S7 zoekt of een elektrische tandenborstel, bij Media Markt is het de komende dagen fors goedkoper.

Beste MediaMarkt btw-actie aanbiedingen

Om je een handje op weg te helpen, hebben we een lijstje gemaakt van de beste Media Markt btw-actie aanbiedingen van dit jaar.

Let wel: voor veel aanbiedingen geldt op is op. Is de smartphone of televisie die je wilde kopen uitverkocht, dan heb je helaas pech. Het kan dus zijn dat één van bovenstaande aanbiedingen niet meer beschikbaar is als je dit leest. Daarom is het aan te raden zo snel mogelijk online een bestelling te plaatsen. Ga je liever pas dit weekend de winkel in, dan loop je het risico dat de gewenste producten niet meer verkrijgbaar zijn.

Check hier alle MediaMarkt btw-vrije dagen aanbiedingen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu