Deze smartphones zijn goedkoper tijdens MediaMarkt Cashbackdagen

Redactie
26 juni 2017, 14:11
2 min leestijd
Deze smartphones zijn goedkoper tijdens MediaMarkt Cashbackdagen

Tijdens de MediaMarkt Cashbackdagen zijn smartphones van Huawei, Samsung en Motorola tijdelijk extra voordelig. De actie loopt de hele week.

MediaMarkt Cashbackdagen: dit moet je weten

Na de bekende MediaMarkt BTW-actie heeft de electronicaketen een nieuwe actie om je te verlokken tot een aankoop. Tijdens de cashbackdagen kun je fors geld besparen bij aankoop van je nieuwe mobiele telefoon. Ook wasmachines, televisies en andere producten zijn tot en met zondag 2 juli extra voordelig.

Het grote verschil met eerdere acties is dat de korting niet direct bij aankoop, maar pas later wordt verrekend. Na je bestelling kun je je aankoop registreren via de site van de MediaMarkt. Daarvoor heb je tot en met uiterlijk 30 juli de tijd. Na aanmelding wordt het geld binnen zes weken op je bankrekening gestort. De korting op de vijf onderstaande smartphones ontvang je dus pas na een paar weken.

De beste aanbiedingen

Vooral de Galaxy S7 Edge is tijdens deze actieperiode extra aantrekkelijk. Het vorige vlaggenschip van Samsung is nauwelijks een jaar oud en beschikt daarom over hardware die nog altijd moeiteloos mee kan met de meeste concurrenten. Het gebogen scherm, de dual pixel-camera en waterdichte behuizing maken het ook in 2017 één van de beste en meest complete smartphones.

Mediamarkt Cashbackdagen

Ook de Moto E4 en Moto E4 Plus zijn opvallende aanwezigen. Beide smartphones zijn pas sinds deze maand verkrijgbaar en behorentot de goedkoopste Android-smartphones. Tijdens de cashback zul je al helemaal geen voordeliger toestel vinden.

De twee toestellen bieden namelijk niet alleen degelijke hardware en de nieuwste software. Ze zijn ook voorzien van extra’s die je zelden ziet in deze prijsklasse, zoals een vingerafdrukscanner. De hardware van de E4 en E4 Plus is grotendeels identiek. Wel beschikt de E4 Plus over een groter scherm van 5,5 inch in plaats van 5 inch en een 5000 mAh-accu.

Lees meer over de MediaMarkt Cashbackdagen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu