Overzicht: de beste MediaMarkt-aanbiedingen van oktober 2020

Redactie
9 oktober 2020, 15:01
2 min leestijd
Overzicht: de beste MediaMarkt-aanbiedingen van oktober 2020

Van 9 tot en met 15 oktober zijn het de MediaMarkt Clubdagen. De korting kan op honderden producten oplopen tot 20 procent. Android Planet heeft de beste deals onder elkaar gezet.

Lees verder na de advertentie.

Overzicht: MediaMarkt Clubdagen oktober 2020

De Clubdagen van MediaMarkt zijn speciaal voor clubleden en lopen deze ronde van 9 tot en met 15 oktober. Ben je nog geen lid? Dat kun je gratis worden door je hier aan te melden. Alleen dan kun je korting bedingen tot maximaal 20 procent. De korting wordt verrekend in je winkelmandje als je bent ingelogd als clublid.

In allerlei productcategorieën scoor je zo korting. Dat gaat onder andere om witgoed en smart home-apparatuur, maar ook om smartphones, wearables en bijvoorbeeld speakers. Android Planet heeft de beste deals in verschillende categorieën voor je onder elkaar gezet.

Losse smartphone aanbiedingen

Beste deals voor speakers en oordopjes

MediaMarkt Clubdagen oktober 2020

Aanbiedingen voor smart home-apparatuur

De beste deals voor wearables

We doen uiteraard ons best om bovenstaande informatie regelmatig te controleren op juistheid. We kunnen echter niet garanderen dat deze op elk moment volledig klopt. Andere prijs gezien? Laat het ons dan weten, dan passen we dit direct aan.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu