De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Motorola geeft extra smartphone weg bij aankoop Moto E4 Plus

Redactie
24 april 2018, 15:22
2 min leestijd
Motorola geeft extra smartphone weg bij aankoop Moto E4 Plus

Koop je de Motorola Moto E4 Plus, dan krijg je tijdelijk een tweede Android-smartphone gratis. Bij de budgettelefoon wordt namelijk ook nog de Moto C Plus geleverd.

Motorola Moto E4 Plus aanbieding: gratis extra smartphone

Bij Bol.com vind je deze week Elektronica Deals, waarbij de webwinkel uitpakt met korting op smartphones, tablets, televisies en andere elektronica. Eén smartphone-aanbieding is daarbij opvallend. Bij aankoop van de Moto E4 Plus krijg je de komende dagen namelijk een tweede smartphone cadeau: de Moto C Plus.

De actie loopt alleen bij Bol.com, waar een losse Moto E4 Plus voor zo’n 179 euro verkrijgbaar is. De webwinkel noemt geen einddatum voor de actie, maar geeft wel aan dat het een op=op-situatie is. Je zult er waarschijnlijk dus snel bij moeten zijn. Beide smartphones worden binnen een dag bezorgd.

Bestel de Motorola Moto E4 Plus met gratis Moto C Plus bij Bol.com

Nieuwe Motorola-smartphones in aantocht

Met de actie hoopt Bol.com waarschijnlijk nog snel zijn voorraad op te ruimen voor de nieuwe generatie Motorola-smartphones verschijnt. Vanaf juni zijn namelijk de Moto E5 en Moto G6 in Nederland te koop.

motorola moto e4 review

De nieuwe toestellen hebben grotere schermen en krachtigere hardware. In de praktijk zijn ze bovendien nauwelijks duurder: de Moto E5 Plus heeft een adviesprijs van 189 euro, een tientje meer dan je bij Bol.com nu voor de E4 Plus betaalt.

Meer over de Moto E4 Plus en C Plus

De Motorola Moto E4 Plus is een goedkope smartphone met een uitzonderlijk grote accu. Die heeft namelijk een capaciteit van 5000 mAh, genoeg om het toestel ruim twee dagen zonder opladen te gebruiken. Ook beschikt de E4 Plus over een 5,5 inch-scherm (1280 bij 720 pixels) en spatwaterdichte behuizing. Aan de voorkant vind je een vingerafdrukscanner.

Ook in de Moto C Plus zit een flinke accu, met een capaciteit van 4000 mAh. Het is een echt instapmodel, met een adviesprijs van zo’n 100 euro. De hardware is daarom verre van krachtig, en met de camera maak je redelijke kiekjes. Prima om cadeau te doen aan vrienden of familie als je hem toch al gratis krijgt, maar wellicht niet de beste eerste keuze voor jezelf.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu