De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Cashback-actie Motorola geeft extra korting op ‘oude’ Moto G5S en G5S Plus

Thomas Haenen
20 april 2018, 19:05
2 min leestijd
Cashback-actie Motorola geeft extra korting op ‘oude’ Moto G5S en G5S Plus

De Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus zijn slechts een paar maanden oud, maar worden dit voorjaar flink afgeprijsd. Dankzij een tijdelijke cashback-actie zijn ze extra voordelig.

Motorola Moto G5S cashback-actie

Bij aankoop van de Motorola Moto G5S en de Moto G5S Plus krijg je 40 euro euro retour. Beide smartphones zijn inmiddels al flink afgeprijsd sinds hun release. Met de cashback-korting koop je nu een losse Moto G5S voor 149 euro, terwijl een losse Moto G5S Plus voor 195 euro thuisbezorgd wordt. De korting geldt overigens ook als je voor een Moto met abonnement gaat.

Om geld terug te krijgen, moet je je aankoop tussen april en 30 juni 2018 gemaakt hebben bij één van de deelnemende winkels. Daaronder vallen vrijwel alle grote Nederlandse webwinkels, waaronder Coolblue, MediaMarkt en Belsimpel. Vervolgens moet je aankoop registreren via de cashback-site van Motorola; daarvoor heb je tot uiterlijk 31 juli 2018. Het geld wordt daarna binnen enkele weken overgemaakt.

Motorola Moto G5S

Motorola Moto G5S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 320,81

Bekijken

Motorola Moto G5S Plus

Motorola Moto G5S Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 303,30

Bekijken

Waarschijnlijk hoopt Motorola met deze actie de voorraden van zijn ‘oudere’ smartphones nog wat op te ruimen. Deze week kondigde het bedrijf namelijk drie nieuwe modellen aan in de Moto G-reeks. De Moto G6 Plus is al vanaf begin mei te koop, en in juni volgen de Moto G6 en Moto G6 Play. Deze opvolgers zijn een stuk krachtiger, maar tegelijkertijd ook bijna twee keer zo duur.

Motrol

Meer over de Moto G5S en Moto G5S Plus

Waar de originele Moto G5 een 5 inch-scherm had, biedt de Moto G5S een iets groter 5,2 inch-scherm. Motorola gebruikt dezelfde Snapdragon 430-chipset, maar verdubbelt wel de opslagruimte naar 32GB. Achterop zit een 16 megapixel-camera, voorop een 5 megapixel-camera voor selfies. Het toestel loopt op Android 7.1 (Nougat) en krijgt later dit jaar een update naar Android Oreo.

Bij de Moto G5S Plus is het scherm zelfs van 5,2 naar 5,5 inch gegroeid. De interne hardware is grotendeels ongewijzigd gebleven, met dezelde Snapdragon 625-chip, 32GB opslagruimte en 4GB werkgeheugen. Achterop is nu wel een dubbele 13 megapixel-camera te vinden, inclusief een dubbele led-flitser. De selfiecamera voorop heeft een upgrade gekregen van 5 naar 8 megapixel. Beide toestellen zijn helaas slechts verkrijgbaar in een enkele kleur: grijs.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu