Motorola Moto G9 Power nu te koop: dit moet je weten

Rens Blom
23 december 2020, 17:03
1 min leestijd
Motorola Moto G9 Power nu te koop: dit moet je weten

Je kunt de Motorola Moto G9 Power nu kopen in Nederland, zowel los als in combinatie met een (sim-only)abonnement. Android Planet zet de beste deals op een rijtje en vertelt je over de specificaties van de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto G9 Power kopen

De Motorola Moto G9 Power werd begin november officieel aangekondigd, samen met de Moto G 5G. Het toestel zou medio december uitkomen en is met een weekje vertraging nu beschikbaar bij de eerste (web)winkels.

De adviesprijs van een losse Motorola Moto G9 Power is 199 euro. Je kunt de Moto G9 Power ook met abonnement in huis halen of kiezen voor een sim-only-abonnement. Via onderstaand overzicht vind je eenvoudig de beste deals.

Motorola Moto G9 Power

Motorola Moto G9 Power prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Moto G9 Power prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

Grote accu als troef

Motorola Moto G9 Power

De Moto G9 Power is vooral interessant vanwege zijn enorme 6000 mAh-accu. De grote accucapaciteit in combinatie met het energiezuinige hd-scherm lijkt een accuduur van twee tot vier dagen op te leveren. Daar kunnen maar weinig smartphones aan tippen.

Prettig is dat Motorola een krachtige 20 Watt usb-c-oplader meelevert, waardoor de accu relatief snel oplaadt.

Het toestel heeft een groot 6,8 inch-scherm, 128GB opslaggeheugen en drie camera’s op de achterkant. Android 10 is voorgeïnstalleerd en een update naar Android 11 volgt pas op een later moment. Opvallend, want Android 11 is al maanden beschikbaar. Een ander aandachtspunt is dat de Moto G9 Power geen Android 12-update zal ontvangen, terwijl de meeste concurrerende smartphones die update wél krijgen.

Ben je benieuwd op welke vlakken de Moto G9 Power verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger? Lees dan onze uitgebreide vergelijking tussen de Motorola Moto G9 Power en Moto G8 Power.

Lees het laatste nieuws over Motorola:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu