De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Winnaars nieuwste producten van Samsung twv 3450 euro bekend (ADV)

Advertentie
18 augustus 2022, 14:07
1 min leestijd
Winnaars nieuwste producten van Samsung twv 3450 euro bekend (ADV)

Gesponsord door:

Belsimpel

Het grote Samsung-evenement is achter de rug en er zijn allerlei mooie producten gepresenteerd. Bij Android Planet maak je direct kans om één van die gloednieuwe apparaten te winnen!

Belsimpel geeft nieuwe Samsung-producten weg

Update 18-08-2022 14.00: meedoen is niet meer mogelijk, de winnaars zijn:

  • Samsung Galaxy Buds 2 Pro: Robbe uit Haarlem
  • Samsung Galaxy Watch 5: Rolin uit Stein
  • Samsung Galaxy Z Flip 4: Auvy uit Alkmaar
  • Samsung Galaxy Z Fold 4: Hans-Peter uit Warffum

Heb jij het event gevolgd zojuist? Alle gepresenteerde producten zijn ook te koop, maar winnen is toch veel beter? In samenwerking met Belsimpel geven we een hele berg van die nieuwe producten weg en meedoen is heel makkelijk. Kwestie van het winactie-formulier invullen en zo ding je automatisch mee naar zo’n prachtige prijs.

Het gaat om een prijzenpakket van enkele duizenden euro’s. Samsung is een grootmacht in verschillende productcategorieën. Niet alleen brengt het bedrijf jaarlijks meerdere smartphones uit, maar richt het zich onder andere ook op smartwatches, tablets en draadloze oordopjes.

Samsung en Belsimpel

Hoe maak ik kans?

Heel makkelijk natuurlijk! Kwestie van in het formulier aangeven welk product je wil winnen. Je dingt automatisch mee, makkelijker is het niet. Meedoen kan tot en met 17 augustus en de verschillende winnaars of winnaressen maken wij daarna uiteraard zo snel mogelijk bekend.

Word je nou niet gekozen als winnaar of winnares, dan hebben we nog steeds leuk nieuws voor je. Je ontvangt dan eenmalig per email unieke kortingscodes om de gloednieuwe producten van Samsung zelf aan te schaffen met een flinke korting.

Winkans iets vergroten? Dat kan! Ga na het insturen van je aanmeldformulier naar onze Facebook– en/of Instagram-paginaLike en deel ons bericht over de winactie en gebruik daarbij ook de hashtag #GalaxyGiveAway.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de Android Planet-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op Android Planet? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu