Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Pre-orders OnePlus 7 geopend, vanaf 4 juni in Nederland te koop

Thomas Haenen
29 mei 2019, 9:32
2 min leestijd
Pre-orders OnePlus 7 geopend, vanaf 4 juni in Nederland te koop

De tweede smartphone van OnePlus voor 2019 is binnenkort al verkrijgbaar. Plaats je nu een OnePlus 7 pre-order, dan heb je de telefoon straks als eerste in huis.

OnePlus 7 pre-order gestart

De OnePlus 7 is vanaf 4 juni in Nederland te koop, zo heeft de fabrikant bekendgemaakt. Pre-orders starten per direct; iedereen die de komende week alvast bestelt, heeft het toestel op de dag van release in huis. Bestellen kan via de website van de fabrikant, Belsimpel of T-Mobile.

OnePlus 7 Dualsim

OnePlus 7 Dualsim prijzen vergelijken

Bekijk product

Los refurbished

€ 209,99

Bekijken

Het instapmodel van de OnePlus 7 met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte kost 559 euro. Voor 609 euro koop je een variant met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Het toestel is enkel in het grijs/zwart verkrijgbaar.

De nieuwe OnePlus-smartphone is qua design nagenoeg identiek aan zijn voorganger, de OnePlus 6T. Het 6,41 inch-scherm vult vrijwel de hele voorkant, met enkel bovenaan het beeld een kleine inkeping voor de selfiecamera. Aan de binnenkant vind je een nieuwe Snapdragon 855, de krachtigste chip die Qualcomm op dit moment maakt.

OnePlus 7 pre-order

Verbeterde camera, zelfde afmetingen

Ook nieuw zijn de camera’s achterop. De OnePlus 7 is voorzien van een dubbele lens, met een primaire camera van 48 megapixel. Het beeld van deze lens wordt samengeperst tot één 12 megapixel-foto, wat voor scherper, kleurrijker beeld moet zorgen. De secundaire camera dient als dieptesensor, waarmee je portretfoto’s van een bokeh-effect voorziet.

Andere grote verbeteringen ten opzichte van de OnePlus 6T ontbreken. Zo heeft het toestel dezelfde accucapaciteit van 3700 mAh, met een 20 Watt-oplader. Ook de afmetingen zijn vrijwel ongewijzigd.

Eerder deze maand bracht het bedrijf al de OnePlus 7 Pro uit. Alle grotere vernieuwingen heeft OnePlus in deze nieuwe toestelreeks gestopt. De Pro is uitgerust met drie camera’s aan de achterzijde, waaronder een zoomlens en een groothoeklens. Ook heeft het toestel een 90 Hz-scherm, wat voor soepeler en vloeiender beeld zorgt dan het 60 Hz-scherm op andere smartphones. Met een adviesprijs van 709 euro is het wel de duurste OnePlus-smartphone tot nu toe. In de OnePlus 7 Pro review lees je alles over het toestel.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu