OnePlus 7T en 7T Pro met 90Hz-scherm nu te koop in Nederland

Vanaf vandaag zijn de OnePlus 7T en 7T Pro in Nederland te koop. De smartphones hebben een 90Hz-scherm, drie camera’s achterop en accu’s die heel snel opladen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OnePlus 7T kopen: check de beste deals

Om 11.00 uur zijn de OnePlus 7T en 7T Pro officieel in de verkoop gegaan. Beide smartphones zijn nu in Nederland te koop en zowel los als met een abonnement verkrijgbaar. De OnePlus 7T heeft een adviesprijs van 599 euro en komt in twee kleuren: Glacier Blue (blauw) en Frosted Silver (grijs). Het toestel verschijnt alleen in een variant met 8GB RAM en 128GB aan niet-uitbreidbare opslag.

Check onze vergelijker voor een losse OnePlus 7T, al kun je de OnePlus 7T ook met een abonnement in huis halen. Het toestel is een paar tientjes duurder dan de OnePlus 7, die eerder dit jaar voor 559 euro verscheen. De telefoon is wel flink verbeterd en beschikt bijvoorbeeld over een vloeiend 90Hz-scherm, Snapdragon 855 Plus-chip, drie camera’s achterop en een 3800 mAh-accu die in een uur volledig is opgeladen.

Ook de grotere (en duurdere) OnePlus 7T Pro is nu in Nederland verkrijgbaar. De smartphone kost 759 euro en heeft 8GB RAM en 256GB aan opslagruimte. Er is maar één kleuroptie: Haze Blue. In onze vergelijker vind je de beste aanbiedingen voor een losse OnePlus 7T Pro of 7T Pro met een abonnement. Het toestel is vrijwel identiek aan de 7 Pro, op een verbeterde camera, iets snellere processor en grotere accu na.

Lees de OnePlus 7T en 7T Pro review

Android Planet heeft een uitgebreide review van de OnePlus 7T en 7T Pro gepubliceerd, waarin je alles leest over de nieuwste smartphones van de Chinese fabrikant. Check de conclusie van de review hieronder, of kijk onze videoreview.

De OnePlus 7T en 7T Pro zijn geslaagde smartphones die op veel fronten weten te overtuigen. We zijn met name onder de indruk van de reguliere 7T, die nu over een fijn 90Hz-scherm, veelzijdige camera en veel sneller opladen beschikt. Verder is de smartphone razendsnel, is het fijn dat ‘ie op Android 10 draait en snel updates krijgt, maar de accuduur is hooguit voldoende. Met 599 euro is de OnePlus 7T weer een aantal tientjes duurder dan zijn voorganger, maar wat ons betreft wel de beste smartphone die je voor dit geld kunt kopen.

De OnePlus 7T Pro is een veel kleinere stap vooruit en als je op dit moment een 7 Pro hebt, dan is er absoluut geen enkele reden om te upgraden. Daar zijn de verschillen simpelweg te klein voor. Ben je echter op zoek naar een nieuwe smartphone met goede specs en een futuristisch ontwerp, dan is de 7T Pro wél de moeite waard. Met 759 euro is hij bovendien niet extreem duur, al zijn verschillende Android-vlaggenschepen (zoals de Samsung Galaxy S10 en S10 Plus) inmiddels in prijs gezakt. Dit neemt niet weg dat dit één van de beste Android-smartphones van dit moment is.

Het laatste nieuws over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.