OnePlus One zonder invite te bestellen tijdens Black Friday – update

Gijs Ettes
28 november 2014, 10:26
1 min leestijd
OnePlus One zonder invite te bestellen tijdens Black Friday – update

Tijdens Black Friday is het weer tijdelijk mogelijk om de OnePlus One zonder invite te bestellen. Als je het toestel vandaag reserveert, wordt het sowieso vóór de kerstdagen geleverd, zo belooft OnePlus.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus One zonder invite bestellen

Je bestelling plaatsen kan via deze site. Het 16GB-model kost 269 euro, terwijl je voor de 64GB-versie 299 euro betaalt. De krachtige OnePlus One is daarmee aanzienlijk goedkoper dan vlaggenschepen van fabrikanten als Samsung, LG en Sony. Voor zijn prijs biedt hij zeer behoorlijke specs en prestaties, zoals je ook in onze review kunt lezen.

Update: Het was tijdelijk niet mogelijk om bestellingen vanuit Nederland te plaatsen, maar op het moment van schrijven (11.15 uur) kan dit wel weer. Zolang de voorraad strekt uiteraard.

Conclusie OnePlus One review

Oneplus One zonder invite bestellen

De OnePlus One is een hele kleine en vooral stille revolutie. Vraag een willekeurig persoon op straat of hij of zij van de OnePlus One heeft gehoord, en in 99 procent van de gevallen zal degene zijn schouders ophalen. De OnePlus One is echter bij de Android-gemeenschap een soort messias van de smartphones geworden: alle high-end specs die je wilt, voor een prijs van 269 euro. En dat is de kant waar wij de komende tijd naartoe gaan: Chinese merken die kwalitatief hoogstaande Android-toestellen fabriceren voor een zeer aantrekkelijke prijs. En daar gaan de grote merken uiteindelijk écht last van krijgen, naarmate dergelijke Chinese fabrikanten steeds meer in de spotlight komen te staan.

→ Check ons uitgebreide  oordeel in de OnePlus One review!

Ga jij de OnePlus One aanschaffen? Laat ons in de reacties weten waarom (niet)!

Het laatste nieuws OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu